ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός αν και ξεκίνησε την σειρά έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο. Το «break» στο πρώτο παιχνίδι ήταν το πρώτο προειδοποιητικό «καμπανάκι» για τους πράσινους, οι οποίοι έπειτα και από το ματς της Παρασκευής (7/6) στο ΣΕΦ βρίσκονται πλέον πίσω με 2-0.

Κάπως έτσι το τριφύλλι καλείται απόψε να βγάλει αντίδραση να μειώσει σε 2-1 και να στείλει την σειρά ξανά στο Φάληρο. Το θετικό για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του. Θυμίζουμε πως η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να γυρίσει σειρά από το 2-0 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα ήταν η ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2000-2001.

«Είμαι εδώ εκ μέρους όλου του οργανισμού του Παναθηναϊκού, για να προστατέψω τον κόουτς μας και να προστατέψω τη συμπεριφορά που υπήρξε στο τελευταίο παιχνίδι. Νομίζω ότι όλοι εδώ ξέρουν ποια είναι η κατάλληλη αθλητική συμπεριφορά», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Σάνι Μπετσίροβιτς. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Παρά την αποτυχία και την απογοήτευση από το πρόσφατο Final Four της Euroleague, ο Ολυμπιακός κατάφερε να δείξει εξαιρετική αντίδραση, μπαίνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην σειρά των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με «break» στο ΟΑΚΑ κάνοντας το 1-0.

Ένα αποτέλεσμα που έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία και ώθηση με τους Πειραιώτες να ζευγαρώνουν τις νίκες τους στο ΣΕΦ φτάνοντας στο 2-0. Πλέον βρίσκονται μονάχα μια νίκη μακριά από το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα τους και 7ο διαδοχικό τίτλο τους. Στα αγωνιστικά τώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα χάσει όλη την σειρά λόγω τραυματισμού. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από