«Βρέχει» γκολ στα φιλικά

«Βρέχει» γκολ στα φιλικά

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Γεμάτο φιλικά και το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι, με τις ομάδες να προετοιμάζονται για το Euro 2024. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (19:00): Η Σουηδία δεν είχε καλή εικόνα και ηττήθηκε 2-1 στο δυνατό φιλικό που έδωσε με τη Δανία, εκτός έδρας. Δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια (2’), ισοφάρισε νωρίς (9’) με τον Ίσακ και εν τέλει ηττήθηκε με τέρμα του Έρικσεν στο 86’. Συνολικά, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν έκανε πολλά πράγματα. Ή, αν προτιμάτε, η αντίπαλός της έκανε περισσότερα. Επίσης, στα προηγούμενα φιλικά της, κέρδισε 1-0 την Αλβανία και διασύρθηκε με 5-2 από την Πορτογαλία. Θυμίζουμε, η Σουηδία απέτυχε παταγωδώς στα προκριματικά και έτσι δεν θα δώσει το «παρών» στο Euro 2024, ενώ στον πάγκο της εδώ και 3-4 μήνες βρίσκεται ο Γιον Νταλ Τόμασον. Ο Δανός κόουτς αναμένεται να κάνει αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε προ ημερών. Πρόβλημα με τον Έκνταλ (κεντρικός αμυντικός), χτύπησε στο φιλικό με τη Δανία και έχει τεθεί εκτός.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα Euro 2024 εδώ.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (19:00): Η Σερβία έχασε 2-1 από την Αυστρία εκτός έδρας, όπου δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Μείωσε με τον Πάβλοβιτς στο 35’, γενικά είχε καλή εικόνα και θα μπορούσε να μην είχε ηττηθεί, αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτά. Προηγουμένως, είχε κερδίσει 1-0 την Κύπρο εκτός έδρας, με γκολ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, χωρίς να φορτσάρει. Χτύπησε ο Μαξίμοβιτς (μέσος) και δεν παίζει με τη Σουηδία. Θυμίζουμε, η Σερβία έχει προκριθεί στο Euro 2024 και είναι σε όμιλο με Αγγλία, Δανία και Σλοβενία, κοινώς θα χρειαστεί να προσπαθήσει σκληρά για να περάσει τον όμιλο και να φτάσει μακριά. Ο Βλάχοβιτς έπαιξε βασικός με τη Δανία, ενώ τώρα είναι πιθανό να πάρει τη θέση του ο Μίτροβιτς.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΟΥΗΔΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (19:45): Το προτελευταίο φιλικό της δίνει η Πορτογαλία πριν «πετάξει» για Γερμανία όπου θα δώσει το «παρών» στο Euro 2024. Προ ημερών νίκησε 4-2 τη Φινλανδία, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Αν έλειπε και η χαλάρωση στο τέλος, όλα θα ήταν τέλεια. Δύο γκολ του Φερνάντες και ένα από τους Ντίας και Ζότα (πέναλτι) έκριναν τη φιλική αναμέτρηση για την Πορτογαλία που πηγαίνει με υψηλές βλέψεις στη Γερμανία. Έχει λογική να κάνει αλλαγές ο Μαρτίνες στο αποψινό φιλικό, την ώρα που υπάρχει και το τελευταίο τεστ απέναντι στην Ιρλανδία (11/6). Θυμίζουμε, η πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Euro 2024 είναι απέναντι στην Τσεχία (18/6). Δεν αναφέρονται προβλήματα για το Πορτογαλία – Κροατία.

Το απόλυτο αφιέρωμα για το Euro 2024 βρίσκεται μόνο εδώ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (19:45): Η Κροατία, από την πλευρά της, δεν θέλει να… επιβαρυνθεί με παραπάνω αγώνες και ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Euro 2024 με το αποψινό φιλικό. Άλλωστε, η δική της πρεμιέρα είναι νωρίτερα, παίζει στις 15/6 με την Ισπανία. Θυμίζουμε, έχει πολύ δύσκολο έργο στον όμιλο, μιας και πέρα από την Ισπανία, παίζει με Ιταλία και Αλβανία. Στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, πάντως, έχει δείξει πολύ καλά πράγματα. Στο προ εβδομάδας φιλικό με τη Βόρεια Μακεδονία, νίκησε 3-0 με δύο γκολ του Μάγιερ και ένα του Πάσαλιτς, έστω και αν δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της. Γκβάρντιολ, Στάνισιτς, Σούταλο και Μπρόζοβιτς, όπως και άλλοι, δεν έπαιξαν στο περασμένο τεστ και είναι πιθανό να αγωνιστούν στο αποψινό πολύ δυνατό φιλικό.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ