Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ είναι στραμμένη η προσοχή του κόσμου. Εκεί που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, στον πρώτο αγώνα της τελικής σειράς των πλέι οφ της Stoiximan Basket League. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView. 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15): Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Άρη ο Παναθηναϊκός, προκρίθηκε με 2-0 νίκες και πλέον θα διεκδικήσει την επιστροφή και στους εγχώριους τίτλους. Για τους «πράσινους», το δεύτερο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη ήταν πολύ χρήσιμο, καθώς είχε ένταση και βοήθησε στο να επιστρέψει σε εγρήγορση μετά την φυσιολογική… μέθη της κατάκτησης της Ευρωλίγκας. Απέναντι στον Ολυμπιακό οι «πράσινοι» έχουν πλεονέκτημα έδρας και είναι φαβορί καθώς θα αγωνιστούν χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα, υπάρχει… ορμή μετά το Βερολίνο και δίψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά, το μοναδικό δίλλημα του Εργκίν Αταμάν είναι αν θα αγωνιστεί ο Βιλντόσα ή Μπαλτσερόφσκι, με τον δεύτερο να έχει προβάδισμα. Και στα δύο ντέρμπι που έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ με τους «ερυθρόλευκους» φέτος για το πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και σήμερα. Σε επίπεδο πόντων, σκοράρουν κατά μέσο όρο μπροστά στο κοινό τους 90 πόντους και δέχονται 73,9. Αριθμοί που δείχνουν πως ο νικητής μπορεί κάλλιστα να κριθεί στους 75-80 και να επιβεβαιωθεί και το over. 

Ποιος θα είναι ο καλύτερος νέος παίκτης του Euro 2024; 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15): Παρά το ψυχολογικό άδειασμα από το Final Four και τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 το Περιστέρι στα ημιτελικά και προκρίθηκε. Φαίνεται ξεκάθαρα πως η εξέλιξη στην Ευρωλίγκα έχει επιφέρει προβληματισμό, όμως η ομάδα έχει μια ευκαιρία να κλείσει επιτυχημένα την σεζόν με 3/3 στους εγχώριους τίτλους και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζεται για όλους τους τελικούς ο τραυματίας, Μουστάφα Φαλ, ενώ εκτός λίστας ξένων είναι και ο έτερος σέντερ, Μόουζες Ράιτ, καθώς και οι Σίκμα, Μπραζντέικις. Έτσι, θα πάει με έναν καθαρόαιμο σέντερ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στον οποίο θα δίνει βοήθειες ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Το έργο του είναι πολύ δύσκολο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, όμως για να τα καταφέρει θα πρέπει να σκοράρει περισσότερο. Εκτός έδρας, έχει φέτος ρεκόρ 13-2, με μέσο όρο πόντων στην επίθεση τους 88,6, ενώ στην άμυνα επιτρέπει 67,7. Είναι ικανός ακόμα και αν ηττηθεί να σκοράρει περισσότερους από 70 πόντους για να καλυφθεί το όριο. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 

ΓΑΛΛΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (22:00): Συνεπής στα μεγάλα ραντεβού η Γαλλία τα τελευταία χρόνια. Το 2016 έχασε στον τελικό του Euro από την Πορτογαλία, ωστόσο δύο χρόνια μετά πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακολούθησε ο αποκλεισμός στους 16 στο Euro 2020 και ο χαμένος τελικός στο Παγκόσμιο του 2022. Φτάνει στα γήπεδα της Γερμανίας με αξιώσεις για το τρόπαιο. Δικαιολογημένα καθώς έχει ένα πανίσχυρο ρόστερ και φυσικά τον Κιλάν Εμπαπέ. Με ρεκόρ 7Ν-1Ι-0Η καθώς και 29-3 γκολ πήρε άνετα την πρόκριση από το Group B της προκριματικής φάσης. Μοναδική της απώλεια, το 2-2 με την Ελλάδα. Δεν ικανοποίησε στα φιλικά του Μαρτίου, καθώς γνώρισε ήττα 0-2 από τη Γερμανία και είχε ζόρια στο 3-2 επί της Χιλής. Έχει ευκαιρία για πειράματα σε πρόσωπα και τακτική απέναντι στο Λουξεμούργο, οφείλει ωστόσο να βρει ρυθμό σιγά σιγά.  

Το απόλυτο αφιέρωμα για το Euro 2024 βρίσκεται μόνο εδώ. 

ΓΑΛΛΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (22:00): Το Λουξεμβούργο έπαψε να είναι ο σάκος του μποξ. Έχει αλλάξει επίπεδο και η παρουσία του στο χορτάρι είναι συνήθως αξιοπρεπής. Δεν μπορεί φυσικά να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, εντούτοις είναι ένα κλικ πιο ανταγωνιστικό. Όπως ήταν και στα προκριματικά του Euro, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση του Group J, πίσω μονάχα από Πορτογαλία και Σλοβακία. Συγκέντρωσε 17 βαθμούς και άφησε πίσω του Ισλανδία, Βοσνία και Λίχτενσταϊν. Έχει 6Ν-1Ι-3Η στα 10 τελευταία επίσημα και επικράτησε 2-1 του Καζακστάν σε φιλικό του Μαρτίου. Διαθέτει πλέον παίκτες που παίζουν σε καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως στο Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Αυστρία. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΑΛΛΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις καιNBA. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ