Slam Dunk #21: Ο μονόδρομος του Ολυμπιακού με Τζέιμς & οι 3 σούπερ προσθήκες του Παναθηναϊκού

Slam Dunk #21: Ο μονόδρομος του Ολυμπιακού με Τζέιμς & οι 3 σούπερ προσθήκες του Παναθηναϊκού

Επιστροφή από Βερολίνο, με πλούσιο παρασκήνιο από Final 4, στο νέο επεισόδιο του Slam Dunk. Ανοίγει το κεφάλαιο των μεταγραφών, με πρώτο και καλύτερο τον Τζέιμς, ενώ στη συζήτηση έχουμε και Τελικούς NBA, με Σέλτικς και Μάβερικς.

Slam Dunk επεισόδιο νούμερο 21 και η πιο «καυτή» μπασκετική παρέα συνεχίζει δυνατά. Νίκος Ζέρβας και Δήμητρα Ηρειώτη επέστρεψαν από το Βερολίνο και φέρνουν «πλούσιο» παρασκήνιο.

Όλα όσα έγιναν στο Final 4 είναι στη κουβέντα, ενώ έχει έρθει η ώρα των Τελικών στην Basket League και μαζί μπλέκονται και μεταγραφικά σενάρια, αφού μπήκαμε στο καλοκαίρι και επίσημα.

Το όνομα του Μάικ Τζέιμς ξεχωρίζει αναγκαστικά στα μεταγραφικά σενάρια, αφού μοιάζει να είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, υπάρχει και εκείνο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ για 3 δυνατές κινήσεις ετοιμάζονται για τον Παναθηναϊκό.

Πριν από όλα αυτά έχουμε Τελικούς Basket League και πάμε για ματσάρες. Φυσικά, ξεκινούν και οι Τελικοί στο NBA, με Σέλτικς και Μάβερικς να έχουν μπροστά τους τη νέα πρόκληση και η Τόνια Σπανού αναλύει τα δεδομένα της σειράς, ενώ ο χαμός που γίνεται στο WNBA με την Κέιτλιν Κλαρκ μπαίνει στη κουβέντα. 

Αυτά και άλλα πολλά στο 21ο επεισόδιο του Slam Dunk:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ