Με το 2.15 της Αυστρίας και τα γκολ στην Μπολόνια

Με το 2.15 της Αυστρίας και τα γκολ στην Μπολόνια

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Συνεχίζονται οι μάχες των φιλικών ομάδων, στον δρόμο για το Euro 2024. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView. 

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (21:45): Απόλυτα δίκαια στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκεται η Αυστρία, καθώς σε όμιλο με Βέλγιο και Σουηδία, πολύ εύκολα πέρασε τους Σκανδιναβούς και τερμάτισε στη 2η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τους πανίσχυρους Βέλγους. Το πολύ ευχάριστο νέο για την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι η ισορροπία, καθώς σε οκτώ ματς σκόραρε 17 γκολ, δηλαδή περίπου ανά ματς και παράλληλα είχε παθητικό επτά τερμάτων, με τα τρία να τα δέχεται στο ντέρμπι με το Βέλγιο (2-3). Τρία φιλικά έχουν ακολουθήσει μετά τα προκριματικά και συνοδεύτηκαν από τρεις εντυπωσιακές νίκες. Νίκες με 2-0 κόντρα σε Γερμανία και Σλοβακία και ένα εκκωφαντικό 6-1 επί των Τούρκων. Έχει φτάσει τις πέντε σερί νίκες σε επίσημα και φιλικά και δείχνει έτοιμη ψυχολογικά στον όμιλο – φωτιά κόντρα σε Γαλλία, Ολλανδία και Πολωνία. Η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα Νταβίντ Αλάμπα. 

Ποιος θα είναι ο καλύτερος νέος παίκτης του Euro 2024; 

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (21:45): Χωρίς να πείσει ιδιαίτερα και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, καθώς επί της ουσίας δεν μπορούσε να τερματίσει τρίτη, η Σερβία είναι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το 2006 και μετά. Σε όμιλο με Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Λιθουανία και Βουλγαρία, η Σερβία τερμάτισε πίσω από τους Ούγγρους και αν και έπαιξε με τη φωτιά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, πήρε κανονικά το εισιτήριο. Τώρα προετοιμάζεται για τον πολύ δύσκολο όμιλο κόντρα σε Αγγλία, Δανία και Σλοβενία και είναι δεδομένο ότι πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, τόσο από την εικόνα που παρουσίασε στα προκριματικά, όσο και από τα τελευταία της φιλικά. Ηττήθηκε 0-4 από τη Ρωσία μέσα στη Μόσχα, ενώ στη συνέχεια επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Κύπρου, προβληματίζοντας και πάλι. Ταλέντο και ποιότητα υπάρχει, αλλά προς το παρόν η χημεία της δεν είναι στα υψηλότερα επίπεδα που θα έπρεπε. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ) 

ΙΤΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (22:00): Ο τραυματισμός του Σκαλβίνι (κεντρικός αμυντικός) στο τελευταίο παιχνίδι της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα αποδείχθηκε πολύ σοβαρός και θα χάσει το Euro 2024. Έτσι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κάλεσε στη θέση του τον Γκάτι της Γιουβέντους. Η Ιταλία προετοιμάζεται για το Euro 2024 και θα παίξει απόψε με Τουρκία και την Κυριακή με τη Βοσνία, πριν μπει στη «μάχη» της τελικής φάσης. Θυμίζουμε, είναι στον ίδιο όμιλο με Ισπανία, Κροατία και Αλβανία. Όπως και να ‘χει, ο Σπαλέτι θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές σε αυτά τα δύο τεστ, με την ελπίδα, φυσικά, να μην προκύψει άλλο πρόβλημα πριν το Euro. Εκτός κλήσεων έμειναν και οι επίσης τραυματίες Ζανιόλο (μεσοεπιθετικός), Μπεράρντι (επιθετικός), Ουντότζι (αριστερό μπακ) και ο τιμωρημένος Τονάλι (μέσος). Για το Ιταλία – Τουρκία δεν είναι διαθέσιμος και ο Σκαμάκα (επιθετικός), ο οποίος μέχρι την Κυριακή είχε υποχρεώσεις με την Αταλάντα. 

Μάθε τα πάντα για τα γήπεδα του Euro 2024 εδώ. 

ΙΤΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (22:00): Η Τουρκία συμμετέχει κι εκείνη στα τελικά του Euro 2024 και μπαίνει στη διοργάνωση με φιλοδοξίες για κάτι καλό. Θυμίζουμε, είναι σε όμιλο με Πορτογαλία, Τσεχία και Γεωργία. Πάντως, στο τελευταίο της φιλικό, τον περασμένο Μάρτιο, τα πήγε πολύ άσχημα, μιας και διασύρθηκε με 6-1 από την Αυστρία εκτός έδρας. Τώρα, αντιμετωπίζει την Ιταλία η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα και θέλει να δείξει πράγματα, όπως και την προσεχή Δευτέρα (10/6) απέναντι στην Πολωνία. Κυρίως, πάντως, θέλει να δείξει πράγματα στα γήπεδα της Γερμανίας, στοχεύοντας για αρχή στην πρόκριση από τον όμιλο. Κάτι που δεν είχε καταφέρει στις δύο προηγούμενες (2016, 2020) παρουσίες της. Δεν παίζουν οι Σογιουντσού (κεντρικός αμυντικός), Γιλμάζ (αριστερό μπακ), Ούντερ (επιθετικός). 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΤΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις καιNBA. 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ