Με τα γκολ στα φιλικά

Με τα γκολ στα φιλικά

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη του Euro 2024, με τις εθνικές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη των φιλικών αγώνων. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ (21:45): Η Αγγλία ξεκίνησε την προετοιμασία της για την τελική φάση του Euro 2024 και θα δώσει δύο φιλικά, το ένα απόψε με τη Βοσνία (στο «St. James Park»). Ωστόσο, για αρχή έχει αρκετές απουσίες, επτά τον αριθμό. Συγκεκριμένα, Σο (αριστερό μπακ), Μαγκουάιρ (κεντρικός αμυντικός) και Γκόρντον (εξτρέμ) έχουν προβλήματα και δεν υπολογίζονται, την ώρα που οι Μπέλιγχαμ (μέσος), Φόντεν (μεσοεπιθετικός), Γουόκερ (δεξί μπακ) και Μάινου (μέσος) θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες στην αποστολή της ομάδας του Σάουθγκεϊτ. Για την ιστορία, τελευταίο φιλικό είναι την Παρασκευή με την Ισλανδία και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για τα γήπεδα της Γερμανίας. Εκεί, θυμίζουμε, θα αντιμετωπίσει Σερβία, Δανία, Σλοβενία.

Μάθε τα συστήματα της ρουλέτας εδώ.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ (21:45): Η Βοσνία «πέταξε» και τις δύο ευκαιρίες που είχε να δώσει το «παρών» στα τελικά του Euro 2024 και έτσι θα το δει από το… σπίτι. Στη φάση των ομίλων είχε κακή παρουσία με 3-0-7 και 9-20 γκολ σε όμιλο με Πορτογαλία (30), Σλοβακία (22), Λουξεμβούργο (17), Ισλανδία (10) και Λιχτενστάιν (0). Όμως, της δόθηκε και μία δεύτερη ευκαιρία, μέσω του Nations League. Συμμετείχε στα πλέι οφ για την πρόκρισή της, αλλά έχασε στα ημιτελικά, εντός έδρας, με 2-1 από την Ουκρανία (η οποία στη συνέχεια νίκησε 2-1 την Ισλανδία εντός και πέρασε στην τελική φάση!) και αποκλείστηκε. Κάπως έτσι, αποχώρησε ο Σάβο Μιλόσεβιτς από τον πάγκο της, μόλις μερικούς μήνες (έξι και κάτι) και τη θέση του ανέλαβε ο 52χρονος Βόσνιος, Σεργκέι Μπάρμπαρεζ. Αυτό, μάλιστα, θα είναι το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Βοσνίας, έστω και φιλικό. Επίσης, για την ιστορία, η Βοσνία μετράει 4 διαδοχικές ήττες μετά την τελευταία της επιτυχία, εκείνο το 2-0 εκτός επί του Λιχτενστάιν. Δεν παίζουν Κολάσινατς (κεντρικός αμυντικός) και Μπίτσακσιτς (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Αγγλία – Βοσνία)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ (21:45): Με το… δεξί θέλει να ξεκινήσει η εθνική Γερμανίας τα φιλικά ενόψει του Euro 2024. Η οικοδέσποινα της διοργάνωσης ξεκίνησε την προετοιμασία για τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θέλει να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Θα ακολουθήσει αυτό με την Ελλάδα (7/6) και σε μια εβδομάδα, δηλαδή στις 14 του μήνα η πρεμιέρα με αντίπαλο τη Σκωτία (Ουγγαρία και Ελβετία συμπληρώνουν τον Α’ όμιλο). Από τις κλήσεις του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου, έλειπαν κάποια σημαντικά ονόματα, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Χούμελς, συν τους Ζούλε, Γκνάμπρι, Γκορέτσκα και Βέρνερ. Από την άλλη, υπάρχει η επιστροφή του Τόνι Κρόος, ο οποίος είχε αποχωρήσει και θα κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το τέλος των υποχρεώσεων της «μάνσαφτ» στη διοργάνωση. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον συμπαίκτη του Ρούντιγκερ, συν τους Σλότερμπεκ και Φίλκρουγκ από τη Ντόρμουντ θα απουσιάσουν, αφού αγωνίστηκαν προ δύο ημερών στον τελικό του Champions League. Απών και ο τερματοφύλακας Τερ Στέγκεν, ο οποίος θα ενσωματωθεί αύριο.

Μάθε τα πάντα για το Pamestoixima εδώ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ (21:45): Με το πιο δυνατό από τα τρία φιλικά, αρχίζει η Ουκρανία την προετοιμασία της για την τελική φάση του Euro 2024. Θα ακολουθήσουν αυτά με Πολωνία (7/6) στη Βαρσοβία και Μολδαβία (11/6) στο Κισινάου, πριν η αποστολή μεταβεί στη Γερμανία για τα παιχνίδια του Ε’ ομίλου με Ρουμανία, Σλοβακία και Βέλγιο. Και μόνο το γεγονός ότι είναι παρούσα στη διοργάνωση, αποτελεί τεράστιο επίτευγμα για τον Σέρχι Ρεμπρόφ και τους ποδοσφαιριστές. «Όσα έχουμε πετύχει, είναι πολύ σημαντικά για το έθνος και τους συμπατριώτες μας. Προφανώς το ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, όταν υπάρχει πόλεμος» δήλωσε σε χθεσινή (2/6) συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Από τις κλήσεις, ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, το όνομα του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρέι Λούνιν, ο οποίος θα απουσιάσει από το σημερινό φιλικό, όπως και του Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος βγήκε πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Τζιρόνα (24 γκολ σε 36 συμμετοχές). Προβλήματα αντιμετώπισαν οι Μικολένκο (αμυντικός) και Σουντάκοφ (μέσος), αλλά, θα είναι διαθέσιμοι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Γερμανία – Ουκρανία)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ