Θα… βρέξει γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία

Θα… βρέξει γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία

Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι.

Μπορεί τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να έφτασαν στο τέλος τους, ωστόσο, στην Σκανδιναβία επικρατεί… χαμός. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΧΑΚΕΝ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (17:30): Όσα βάλουμε και όσα… φάμε. Κάπως έτσι το πάει φέτος η Χάκεν. Ομάδα που σκοράρει με μεγάλη άνεση και που δέχεται με την ίδια μεγάλη άνεση γκολ. Ξεκίνησε αρκετά δυνατά μέχρι και τα μέσα Μαΐου, διάστημα στο οποίο πρόλαβε και πήρε 5 νίκες, όμως, η συνέχεια δεν ήταν καλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το 3-1 επί της Κάλμαρ που αποτέλεσε και την τελευταία της νίκη (12/5), ακολούθησε ένα σερί τεσσάρων αγώνων όπου μάζεψε 1 βαθμό. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν η προ ημερών ήττα με 2-1 από τη Μίαμπι, όπου ο αγώνας δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά μάλλον αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά έκανε περισσότερες και πιο καλές από την αντίπαλό της και σίγουρα άξιζε να πάρει κάτι. Δίνονται εκτός για το Χάκεν – ΑΪΚ Στοκχόλμης οι Αγκμπονίφο (εξτρέμ), Μπρούσμπεργκ (μέσος), Ζέσεβιτς (κεντρικός αμυντικός).

Μάθε τη βασική στρατηγική Blackjack εδώ.

ΧΑΚΕΝ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (17:30): Σχεδόν τα ίδια ισχύουν και για την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Έχει το εύκολο γκολ, αλλά έχει και μία άμυνα που δεν κρατάει πολύ. Έχει μία από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις, την ώρα που μετράει και δύο βαριές ήττες, το 6-1 από την Έλφσμποργκ (έστω και αν την αδικεί η έκταση του σκορ) και το 5-0 από τη Μάλμε. Πάντως, στο τελευταίο της παιχνίδι έβαλε 5 γκολ (5-2) στην Γκέτεμποργκ και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Ψάχνει να βρει μία ισορροπία, αλλά για την ώρα, δίχως επιτυχία. 10/11 τα ματς που έχει σκοράρει, 8/11 εκείνα που έχει δεχτεί γκολ. Αλί (μέσος), Εντ (εξτρέμ), Έλινγκσεν (μέσος), Γκουιντέτι (επιθετικός) και Μιλόσεβιτς (κεντρικός αμυντικός) δίνονται εκτός.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Χάκεν – ΑΪΚ)

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΟΝΤ (18:00): Επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για την Στρόμσγκοντσετ. Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Γιόργκεν Ίσνες, δείχνει να πατάει καλύτερα στα πόδια της. Μετά την Χαούγκεσουντ, έριξε στο καναβάτσο και την Σάρπσμποργκ, φτάνοντας σε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο. Παρόλο που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, κατάφερε να αποδράσει με το πολύτιμο τρίποντο η Στρόμσγκοντσετ. Ηταν κάτι παραπάνω από σημαντική νίκη, με την ομάδα του Ίσνες να ανεβαίνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από 10 αγωνιστικές στο εφετινό νορβηγικό πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει 16 πόντους. Δέχονται και σκοράρουν εύκολα γκολ οι φιλοξενούμενοι, με το κοντέρ να καταγράφει μέχρι στιγμής 13-14. Χάνσεν και Έρνεσεν συνεχίζουν να βρίσκονται στα πιτς για την Στρόμσγκοντσετ. Δε θα αγωνιστούν στο σημερινό ματς με την Οντ.

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ.

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΟΝΤ (18:00): Επιτέλους νίκη για την Οντ! Μετά από έξι αγωνιστικές στο εφετινό νορβηγικό πρωτάθλημα, συναντήθηκε ξανά με το τρίποντο. Καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, με την Οντ να ρίχνει στο καναβάτσο τη Λίλεστρομ. Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα η ομάδα του Κένεθ Ντόκεν, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Στους 12 πόντους μετά από 11 αγωνιστικές η Οντ, καλείται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Τεράστιο το πρόβλημα στα μετόπισθεν για τους φιλοξενούμενους, με την εστία τους να έχει παραβιαστεί μέχρι στιγμής 21 φορές! Τη χειρότερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας διαθέτει η ομάδα του Ντόκεν. Τιμωρημένος ο Χουσαίν, δε θα δώσει το παρών κόντρα στην Στρόμσγκοντσετ. Χάργκεν και Μπρόβεν συνεχίζουν να είναι εκτός δράσης.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΟΝΤ )

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ