Διπλάσιο Stoiximan Master και στον τελικό Champions League!

Διπλάσιο Stoiximan Master και στον τελικό Champions League!

Φαβορί η Ρεάλ του Μπέλιγχαμ για την κατάκτηση του Champions League, αλλά η Ντόρτμουντ δεν αστειεύεται! Ανάλυση και προγνωστικά.

Στο Wembley του Λονδίνου, παρουσία 90.000 θεατών, διεξάγεται ο τελικός του UEFA Champions League το βράδυ του Σαββάτου (22:00) ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Εκπληκτική σεζόν στη διοργάνωση για την ομάδα του Τέρζιτς, που φάνταζε ως το απόλυτο αουτσάιντερ στο ξεκίνημα.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Ελάχιστοι -αν όχι κανείς- μπορούσαν να προβλέψουν την πορεία των Βεστφαλών, ειδικά από τη στιγμή που στη φάση των ομίλων κληρώθηκαν με Μίλαν, Νιούκαστλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Εντούτοις η ιστορία αποδείχθηκε πολύ διαφορετική και η Ντόρτμουντ δεν σταμάτησε πουθενά ακόμη και στη νοκ άουτ φάση του θεσμού. Πήρε κατά σειρά το σκαλπ των Αϊντχόφεν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν! Κόντρα στους Γάλλους μάλιστα πέτυχε δύο νίκες, δίχως να δεχθεί γκολ σε 180 λεπτά!

Βλέπεις τον τελικό στη Stoiximan με τριπλή προσφορά* γνωριμίας που περιλαμβάνει και Cosmote TV!

Τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε σε 90λεπτο ήταν στις 20 του περασμένου… Σεπτέμβρη από την Ατλέτικο Μαδρίτης! Και τελευταία φορά που έχασε κάποιον στόχο, ήταν στις 18 Γενάρη, όταν αποκλείστηκε από τους «ροχιμπλάνκος» στην παράταση για το Κύπελλο Ισπανίας. Εκπληκτική στη La Liga η ομάδα του Αντσελότι, κατέκτησε τον τίτλο με ρεκόρ 29Ν-8Ι-1Η και γκολ 87-26! Στη νοκ άουτ φάση του Champions League πέρασε το εμπόδιο της Λειψίας, πέταξε έξω την Μάντσεστερ Σίτι και απέκλεισε την Μπάγερν στα ημιτελικά με ασύλληπτο τρόπο και δύο γκολ του Χοσέλου στην εκπνοή του αγώνα. Με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο της, η Ρεάλ πέρα από ποιότητα, απέκτησε κυνικότητα και σκληράδα στο χορτάρι. Εκρηκτικός συνδυασμός, που την οδηγεί σε επιτυχίες.

Ο σπουδαίος τελικός παίζει στη Stoiximan με Mission που σου φέρνει και σπουδαία ανταμοιβή*.

Η Ντόρτμουντ δεν εντυπωσίασε εντός συνόρων, τερματίζοντας 5η στην Bundesliga. Ήταν ωστόσο φανταστική σε όλη την πορεία της στο Champions League και δίκαια βρίσκεται στον τελικό. Δεν δίστασε να αλλάξει το στυλ της εκτός συνόρων, πήγε σε μια πιο συντηρητική προσέγγιση, είχε πολλή υπομονή και εξαιρετικό παιχνίδι πίσω από τη μπάλα. Δεν το συνηθίζει αλλά το κατάφερε σε άριστο βαθμό. Η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει ανίκητη. Ακόμη και στην κακή της μέρα, είναι δύσκολο να τη λυγίσεις. Ξέρει να παίζει με τη μπάλα αλλά και δίχως αυτή, δεν ρισκάρει άσκοπα και προσαρμόζεται στο τέμπο ενός αγώνα.

Φαβορί οι Μαδριλένοι, ωστόσο οι Βεστφαλοί μοιάζουν έτοιμοι για όλα. Και θα το παλέψουν, καθώς η ευκαιρία αυτή δεν παρουσιάζεται συχνά. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Μπέλιγχαμ Over 0,5 προσπάθειες στην εστία & Ρεάλ Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 4.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ