Με το 2.10 στο Σαν Σεμπαστιάν και το 2.30 στο Νησί

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Παρόλα αυτά, υπάρχει δράση τόσο στη La Liga, όσο και στην Championship. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις από την ομάδα του Stoiximaview. 

 ΛΙΝΤΣ – ΝΟΡΙΤΣ (22:00): Μετά την εμφάνιση της στην έδρα της Νόριτς και τη λευκή ισοπαλία αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Η εικόνα της δεν ήταν τόσο επιθετική, όσο μας είχε συνηθίσει σε ολόκληρη την κανονική περίοδο, ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει λογικό, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Υπενθυμίζεται πως εντός έδρας ολοκλήρωσε τη σεζόν με δεκαέξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στα τέλη Ιανουαρίου φιλοξένησε τη Νόριτς, για τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας επικρατώντας με 1-0. Κάτι παραπάνω από σημαντική η απουσία του βασικού φορ Μπάμφορντ (33/8), ενώ εκτός εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Στρούικ (23/3). 

 Interwetten Review 

 ΛΙΝΤΣ – ΝΟΡΙΤΣ (22:00): Φοβήθηκε αρκετά το πρώτο παιχνίδι και πήρε ελάχιστα ρίσκα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε θέση αουτσάιντερ. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να χάνει τις ελπίδες της, αφού στο τελείωμα της κανονικής διάρκειας είχε δείξει σημαντικά βήματα προόδου και στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Τα νούμερα της βέβαια μακριά από το Κάροου Ρόουντ δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και έντεκα νίκες, ούτε βέβαια μπορεί να χαρακτηρισθεί ως θετικό το ότι δεχόταν σχεδόν δυο τέρματα ανά παιχνίδι, κατά μέσο όρο. Στο παρελθόν έχει επισκεφθεί δεκαέξι φορές την έδρα της Λιντς, μετρώντας τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο επιθετικός Μπαρνς (35/6), ο μέσος Γκιμπς (22/0) και ο τραυματίας εδώ και καιρό χαφ Ερνάντες (30/0). 

 Η εκτίμηση του αγώνα 

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (23:00): Κατώτερη των περιστάσεων στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε δίκαια η Σοσιεδάδ με 2-0 και έμεινε στο μείον ένα από την Μπέτις στη μάχη για την έκτη θέση. Θυμίζουμε πως ο έκτος παίζει στο Europa League, ο έβδομος της La Liga πηγαίνει στο Conference. Οι Καταλανοί σημείωσαν δύο γκολ στο τέλος του κάθε ημιχρόνου και έφτασαν στους τρεις βαθμούς. Ο Γιαμάλ στο 40′ άνοιξε το σκορ, ο Ραφίνια με πέναλτι στο 93′ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με τη Σοσιεδάδ να είναι ακίνδυνη στη μεγαλύτερη διάρξεια του αγώνα. Είναι αναγκασμένη πλέον να κοιτάζει και προς τα πίσω, καθώς η Βιγιαρεάλ μετά τη νίκη της επό της Χιρόνα μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς με τη Βαλένθια, ακολουθεί το μεγάλο ματς με την Μπέτις εκτός έδρας και αυτό με την Ατλέτικο στο φινάλε. 

 Blackjack κανόνες 

 ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (23:00): Δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Σοσιεδάδ από την Μπαρτσελόνα, έμεινε στο 0-0 η Βαλένθια εντός έδρας απέναντι στη Βαγιεκάνο και στο μείον έξι από την έβδομη θέση. Έχει μια τελευταία ευκαιρία, να κερδίσει μέσα στο Σαν Σεμπάστιαν, να μειώσει στους τρεις και να περιμένει τα αποτελέματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών. Δεν ήταν δημιουργική απέναντι στη Ράγιο με αποτέλεσμα να μην κάνει πολλές ευκαιρίες και να μείνει στο μηδέν. Εκτός στο ματς με τη Σοσιεδάδ θα είναι οι γνωστοί Ντομενέκ, Βάσκες, Πέρεθ και Ντιακαμπί. Με Χιρόνα εντός και Θέλτα εκτός τα δύο τελευταία παιχνίδια. 

 Η εκτίμηση του αγώνα 

 Το  StoiximaViewσας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις καιNBA. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από