Με το 1.97 στο St James Park και τα γκολ στο Μιλάνο

Με το 1.97 στο St James Park και τα γκολ στο Μιλάνο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όπως είναι λογικό, στο στοιχηματικό κουπόνι επικρατεί… χαμός. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ (17:00):  Η Νιούκαστλ έκανε επίδειξη δύναμης την περασμένη αγωνιστική, διαλύοντας με 4-1 εκτός έδρας την Μπέρνλι. Δυνατό παιχνίδι, είχε κι άλλες φάσεις να σκοράρει, μαζί και ένα χαμένο πέναλτι με τον Ίσακ στο 52’ (με το σκορ στο 3-0). Έτσι, έκανε άλλο ένα βήμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλει να κλείσει με νίκες για να μην μπλέξει. Είχε προηγηθεί το 5-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και η ήττα με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας. «Όλα τα λεφτά» το επόμενο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ κλείνει τη σεζόν με Μπρέντφορντ εκτός. Δίνονται εκτός για το Νιούκαστλ – Μπράιτον οι Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Λασέλς (κεντρικός αμυντικός), Τάργκετ (αριστερό μπακ), Γουίλοκ (μέσος), τιμωρημένος ο Τονάλι (μέσος), αμφίβολος ο Τρίπιερ (δεξί μπακ).

Vistabet Review

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ (17:00):  Η Μπράιτον πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε (μόνο) 1-0 την Άστον Βίλα. Άξιζε τη νίκη και περισσότερα γκολ, δίχως αμφιβολία. Ο Ζοάο Πέδρο σκόραρε το μοναδικό τέρμα, με κεφαλιά στην επαναφορά από δικό του χαμένο πέναλτι στο 87’. Λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθέν γκολ με τον Γκρος (όπως και η Άστον Βίλα με τον ΜακΓκιν). Ήταν καλύτερη συνολικά και πήρε αυτό που δικαιούταν. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά το 1-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στις 10/3. Από τότε, είχαν μεσολαβήσει έξι αγώνες όπου είχε μαζέψει μόλις 2 βαθμούς. Αν είχε καλύτερη συγκομιδή σε αυτά τα ματς, τότε θα είχε ρεαλιστικές πιθανότητες να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφίβολος ο Πέδρο (επιθετικός), προς επιστροφή ο Λάμπτεϊ, παραμένουν εκτός οι Φέργκιουσον (επιθετικός), Λαλάνα (μεσοεπιθετικός), Μαρς (εξτρέμ), Μίλνερ (μέσος), Μιτόμα (εξτρέμ), Φαν Χέκε (κεντρικός αμυντικός), Χίνσελγουντ (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

 ΜΙΛΑΝ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45): Χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και συνολικά έξι σε όλες τις διοργανώσεις, έμεινε η Μίλαν. Άλλη μια απόδειξη ότι έχει «βγάλει το πόδι από το γκάζι» και περιμένει το φινάλε της περιόδου, η οποία δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά. Μετά τον αποκλεισμό από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Europa League, όπου ήθελε να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι «έσβησε» και φαίνεται στο χορτάρι. Το παραδέχθηκε, άλλωστε, ο Ιταλός τεχνικός μετά την τελευταία γκέλα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Τζένοα στο «Σαν Σίρο». Η αντίπαλός της προηγήθηκε δύο φορές (5’ και 48’), αλλά, βρήκε ισάριθμα γκολ με Φλορέντσι (45’) και Γκάμπια (72’). Ο Ζιρού (75’) πέτυχε γκολ ανατροπής, αλλά, η νίκη δεν ήρθε, γιατί ο Τιό (87’) με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Εξέτισαν οι Καλάμπρια (δ. μπακ) και Μούσα (μέσος). Τραυματίες οι Μενιάν (κίπερ), Κγιάερ (στόπερ), Λόφτους-Τσικ (επιθετικός).

Vistabet Live Casino

ΜΙΛΑΝ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45): Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχασε την περασμένη εβδομάδα η Κάλιαρι. Η ομάδα της Σαρδηνίας παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λέτσε, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε με τον Μίνα στο 26’. Όμως, η αποβολή του Γκαετάνο λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, άλλαξε τον ρου του αγώνα, αφού στο 84’ ήρθε η ισοφάριση. Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη, αλλά, τουλάχιστον υπάρχουν τρεις ισοπαλίες. «Η αποβολή έπαιξε σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Όμως, είμαι ευχαριστημένος με τον έναν βαθμό, γιατί στο τέλος θα μπορούσαμε να μην πάρουμε τίποτε, καθώς η αντίπαλη ομάδα είχε δύο δοκάρια» δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Τιμωρημένοι οι Γκαετάνο (χαφ) και Αουγκέλο (αρ. μπακ/χαφ). Τραυματίες παραμένουν οι Μακουμπού (μέσος) και Γιάνκτο (χαφ). Αποθεραπεύτηκαν οι Μανκόσου (μέσος), Βιόλα (μέσος) και Παβολέτι (επιθετικός). Εφιαλτική η παράδοση στο Μιλάνο, καθώς μετράει 20 ήττες σε 24 επισκέψεις (1-3-20).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ