Πάμε με τα γκολ στο μεγάλο βραζιλιάνικο ντέρμπι

Πάμε με τα γκολ στο μεγάλο βραζιλιάνικο ντέρμπι

Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη Serie A Βραζιλίας

Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη Serie A Βραζιλίας και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση από την αναμέτρηση Παλμέιρας – Ιντερνασιονάλ. Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις!

*19η αγωνιστική.

*Από 9/10 μεταξύ τους Under 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο. Το γκολ στο 65’ ο Σκάρπα.

Δεν έκανε τρομερή εμφάνιση εκτός έδρας κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο, όμως κέρδισε. Η ποιότητα του Σκάρπα έφερε το γκολ στο 65’ για την Παλμέιρας, που έπαιξε παθητικά στη συνέχεια και προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα, αυτό παραλίγο να της βγει σε κακό, στο φινάλε ο αντίπαλος είχε μεγάλες φάσεις. Δεύτερη σερί νίκη μετά το εντός έδρας 1-0 επί της Κουϊάμπα, διατηρείται έτσι σταθερά στην κορυφή της κατάταξης, ανέβηκε στο +4 τη διαφορά της από τη δεύτερη Κορίνθιανς. Εκτός μάχης για την αποψινή αναμέτρηση βρίσκονται οι Ρόνι, Ζάιλσον και Ράφαελ Ναβάρο, επιστρέφουν οι Ζόρζε και Πικέρεζ.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 3/5 εντός έδρας NG.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Σάο Πάολο. Τρεις φορές προηγήθηκε η Ιντερνασιονάλ στο πρώτο ημίχρονο, η Σάο Πάολο ισοφάρισε στις δύο, βρήκε το τελικό 3-3 στο 54’.

Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με το εντός έδρας 3-3 της Τετάρτης κόντρα στη Σάο Πάολο, αυτό διότι προηγήθηκε τρεις φορές! Το ματς ήταν «ανοιχτό», η Σάο Πάολο είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή, όμως η Ιντερνασιονάλ έβρισκε τις λύσεις στην επίθεση, σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 41’! Ο Νικάο ισοφάρισε δύο φορές με πανομοιότυπα γκολ για τη Σάο Πάολο, που βρήκε γρήγορα το 3-3 στο δεύτερο μέρος, από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Ιντερνασιονάλ μετά το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, έπεσε στην έκτη θέση, αλλά είναι κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Δεν αλλάζουν οι απουσίες, παραμένουν αρκετές.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Είναι ντέρμπι, η Παλμέιρας είναι φαβορί, παίζει εντός έδρας, όμως η Ιντερνασιονάλ δεν είναι αμελητέα και εκτός έδρας παίρνει αποτελέσματα. Δεν μπλέκουμε με σημείο, θα πάμε στο μοτίβο των γκολ που μοιάζει πιο πιθανό με βάση τα στατιστικά. Επιλέγουμε 2-3 Goal σε απόδοση 2.00.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/palmeiras-internasional/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ