Με το 2.25 στο ντέρμπι

Με το 2.25 στο ντέρμπι

Ματσάρες σε Αγγλία και Ιταλία

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ιταλία.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουν. (18:30): Με τη Λίβερπουλ να κερδίζει χθες τη Γουέστ Χαμ και να πλησιάζει στους τρεις βαθμούς τη Σίτι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει μόνο τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση που τη χωρίζει από την ομάδα του Κλοπ. Έχοντας ξεπεράσει μεσοδβόμαδα το εμπόδιο της Πιτέρμπορο για το Κύπελλο, αλλά με τον Γκουαρντιόλα να δίνει μεγάλη βάση σε αυτό και να χρησιμοποιεί περισσότερο βασικούς.

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε ματς μεσοδβόμαδα, είχε παιχνίδι με τη Γουότφορντ στο οποίο «γκέλαρε» για το πρωτάθλημα με το 0-0 στο Ολντ Τράφορντ. Θετικό για εκείνη που ηττήθηκε χθες η Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ, αφού έχει την ευκαιρία αν κερδίσει στο ντέρμπι να ξεφύγει με πέντε βαθμούς. Σε ένα γήπεδο που πέρσι έφυγε νικήτρια με 2-0 επιστρέφει για να δώσει το τοπικό ντέρμπι που είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά και για τις δύο.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουν. (18:30): Πολύ σημαντική απουσία για τη Σίτι αυτή του Ρούμπεν Ντίας. Ο Γκουαρντιόλα ενημέρωσε πως ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι, κάτι που διαφοροποιεί τα πλάνα του έως ένα σημείο. Αυτή είναι σίγουρα η πιο σημαντική απουσία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τον Ράγκνινγκ από την άλλη να υπολογίζει στον βασικό του κορμό.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι φαβορί η Σίτι, αλλά στο 1.38 που τη συναντάμε δεν έχει καμία απολύτως αξία. Στα ντέρμπι των τελευταίων ετών με τη Γιουνάιτεντ δεν έχει βγάλει επιβλητικά την ανωτερότητά της. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας με τη διαφορά των δύο ομάδων. Σε καμία περίπτωση δεν πάμε σε τέτοιες αποδόσεις σε ντέρμπι. Παίζουν και οι δύο ανοιχτά, μπορούμε να δούμε ένα γρήγορο γκολ στο ματς γι’ αυτό και θα πάμε σε κάτι που δε συνηθίζουμε. Σε επιλογή λεπτού του πρώτου γκολ. Πάμε στοίχημα με γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο στο ντέρμπι σε απόδοση 2.25 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Νάπολι – Μίλαν (21:45): Έβγαλε αντίδραση μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Λάτσιο. Ήξερε ότι έπρεπε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Ρώμη για να μην αφήσει την Ίντερ να ξεφύγει. Προηγήθηκε με τον Ινσίνιε στο 62′, αλλά όσο περνούσε η ώρα κλεινόταν στα καρέ της για να το κρατήσει. Το πλήρωσε με την ισοφάριση στο 88′ και το ματς άνοιξε στη συνέχεια. Αμφότερες κυνήγησαν τη νίκη και τελικά στάθηκε τυχερή με γκολ στο 94′ για το 1-2. Είναι στο -1 από την Ίντερ και σε ισοβαθμία με τη Μίλαν. Το ματς τώρα είναι εξαιρετικά κρίσιμο και ξέρει ότι δεν πρέπει να ηττηθεί. Στα θετικά ότι δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον Σπαλέτι.

Νάπολι – Μίλαν (21:45): Σε ένα ντέρμπι που γρήγορα θα ξεχαστεί η τυπικά γηπεδούχος Μίλαν και η Ίντερ ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο «Σαν Σίρο» για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia και καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για τη ρεβάνς. Οι «Ροσονέρι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ οι «Νερατζούρι» έμοιαζαν συμβιβασμένοι με το αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα, η Μίλαν γκέλαρε με την Ουντινέζε εντός έδρας, όπου έμεινε στο 1-1 και έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη νίκη της Ίντερ το βράδυ της Παρασκευής. Ο Πιόλι πιστεύει στην ομάδα του και θα έχει και τον Ίμπρα στην αποστολή. Σε 13 φετινά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, έχει μόλις μια ήττα.

Νάπολι – Μίλαν (21:45): Τεράστιο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο χαμένος θα χάσει έδαφος και για αυτό η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα. Έχει ρίσκο, αλλά μπορεί να παιχθεί στο 3.35. Για λιγότερο ρίσκο, υπάρχουν και τα γκολ όμως. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.80 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ