Με το φαβορί στο 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Πορτογαλία και Ισπανία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Πορτογαλία και Ισπανία.

Primeira Liga, Τοντέλα – Μπενφίκα (21:00): Τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή με 2-1 στην έδρα της Πορτιμονένσε, πέτυχε την περασμένη αγωνιστική η Τοντέλα. Η ομάδα του Πάκο Αγεσταράν επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, αφού με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων, έχει καταφέρει να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Σε 20 αγώνες έχει 20β. και βρίσκεται πλέον στο +3 από τη γραμμή υποβιβασμού. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Primeira Liga, Τοντέλα – Μπενφίκα (21:00): Η Μπενφίκα, από την άλλη, καλείται να βγει από… αδιέξοδο. Μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ από το Σπόρτινγκ, που νίκησε 2-1 με ανατροπή, ήρθε άλλη μια «σφαλιάρα». Η Ζιλ Βιθέντε πέρασε από το «Ντα Λουζ», υποχρεώνοντάς την σε μια ακόμη ήττα με 2-1, μεγαλώνοντας τον προβληματισμό. Η χρονιά μοιάζει χαμένη, αφού το -12 από την πρωτοπόρο Πόρτο δεν καλύπτεται. Πλέον, ο στόχος είναι η δεύτερη θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν εξαρτάται από την ίδια, αφού βρίσκεται στο -6 από τη Σπόρτινγκ.

Primeira Liga, Τοντέλα – Μπενφίκα (21:00): Δύο προβλήματα για τους γηπεδούχους, που δεν υπολογίζουν στον στόπερ Ζ. Γκονσάλβες και στον μέσο Μουρατόρε. Επιστρέφει από τιμωρία ο https://bit.ly/3EYlZirμέσος Πέδρο. Σημαντικές επιστροφές για τη Μπενφίκα ο επιθετικός Νούνιες και ο στόπερ Οταμέντι. Παραμένουν εκτός ο φορ Σεφέροβιτς, ο στόπερ Βερίσιμο και ο επιθετικός Πίνο. Ερωτηματικό με τον μεσοεπιθετικό Ρ. Σίλβα.

Η Μπενφίκα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφού αν δεν το κάνει, θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη 2η θέση. Η Τοντέλα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να της βάλει δύσκολα. Όμως, επειδή η τιμή του διπλού στο στοίχημα είναι πολύ χαμηλή, θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός για μεγαλύτερη απόδοση. Οι «αετοί» θα πιέσουν και περιμένω να πάρουν αρκετά κόρνερ. Ο μέσος όρος τους είναι 6,4 ανά αγώνα και κάπου εκεί θα κινηθώ. Πάμε στοίχημα με «2 και Over 5,5 κόρνερ της Μπενφίκα» σε απόδοση 2.05 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπιλμπάο – Εσπανιόλ (22:00): Αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της La Liga στο ‘San Mames’. Σε πολύ καλό φεγγάρι η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που φτάνει στο ματς από τον μεσοβδόμαδο θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Copa del Rey. Εκεί όπου με ένα γκολ του Μπερνεγκέρ στο 89′ πέταξε εκτός συνέχειας του θεσμού τους ‘μερένγκες’. Την ίδια στιγμή οι Βάσκοι κυνηγούν το στοίχημα της Ευρώπης και μέσω του πρωταθλήματος. Είναι στην 8η θέση με 31 βαθμούς και στο -4 από την 6η θέση, που οδηγεί στο Conference League. Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της ήταν εκτός έδρας, όπου πέτυχε δύο μεγάλα ‘διπλά’ (Οσασούνα, Βαγιεκάνο) και πήρε 0-0 από την Αλαβές. Είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στη La Liga, καθώς το ρεκόρ της φτάνει σε 7Ν-10Ι-5Η με γκολ 21-17. Νοκ άουτ  με μυικό πρόβλημα ο Βενθεντόρ, αμφίβολος ο Νίκο Γουίλιαμς.

Προβληματική η εικόνα της Εσπανιόλ στην αυγή του 2022. Στα τρία ματς που έχει δώσει ως τώρα, μετράει δύο εντός έδρας ήττες από Έλτσε (1-2) και Μπέτις (1-4), ενώ πήρε τον μοναδικό της βαθμό στο 2-2 στην έδρα της Κάντιθ. Για την ώρα μοιάζει να κερδίζει τον βασικό στόχο της παραμονής, πρέπει όμως να προσέξει αφού έχουμε ακόμη δρόμο. Είναι στην 13η θέση με 27 βαθμούς, στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Το ρεκόρ της συνολικά φτάνει τις 7Ν-6Ι-9Η, με γκολ 26-30. Ερέρα και Βιδάλ είναι νοκ άουτ για την αναμέτρηση στη χώρα των Βάσκων.

Μπιλμπάο – Εσπανιόλ (22:00): Σκληρή όσο δεν πάει η Μπιλμπάο. Συμπαγής, απόλυτα πειθαρχημένη στο χορτάρι, δεν παρεκκλίνει των αρχών του παιχνιδιού τους, ούτε παρασύρεται από τον ενθουσιασμό της. Κυνική ομάδα, με ξεκάθαρους ρόλους και γνώση μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητες της. Δεν ρισκάρει τίποτα, είναι ικανότατη στην κόντρα, ενώ διαθέτει μονάδες για να κάνουν τη ζημιά και στο σετ παιχνίδι. Έχει πάντως ανάγκη από έναν γκολτζή στράικερ, αφού συνήθως χρειάζεται κάμποσες ευκαιρίες για να σκοράρει. Αμυντικά είναι… τανάλια, με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ της κατηγορίας σε παθητικό. Η Εσπανιόλ έχει τσαγανό. Κρατάει κοντά τις γραμμές της και επιδιώκει ένα χαμηλό τέμπο στα παιχνίδια της. Της λείπει η ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ, βρίσκει πάντως λύσεις μεσοεπιθετικά χάρη στην αποτελεσματικότητα της. Πίσω πάντως δεν εμπνέει σιγουριά.

Η αλήθεια είναι πως η Μπιλμπάο πείθει περισσότερο. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση αλλά και ψυχολογία στα ύψη. Η Εσπανιόλ αρχίζει να νιώθει πίεση και απέναντι σε ομάδες που παίζουν σε υψηλή ένταση συνήθως ζορίζεται. Ματς που δύσκολα μπορεί να ξεχειλώσει στο ‘San Mames’ και έχει σωστό φαβορί. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & under 4,5 γκολ στο 1.83 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από