MatchCombo στο Ρότερνταμ, γκολ Μέσι στην Βραζιλία

MatchCombo στο Ρότερνταμ, γκολ Μέσι στην Βραζιλία

Το ενδιαφέρον στα προκριματικά του Μουντιάλ μεταφέρεται στην Ολλανδία αλλά και στο κλασικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία!

“Τελικός” πρόκρισης στο Ρότερνταμ χωρίς θεατές καθώς ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας ανακοίνωσε μερικό lockdown μέχρι το τέλος του μήνα. Οι Ολλανδοί εξασφαλίζουν την πρώτη θέση ακόμη και με ισοπαλία, αλλά οι Νορβηγοί μετά το «αυτοκτονικό» 0-0 που παραχώρησαν στην Λετονία, θέλουν μόνο νίκη, γεγονός πολύ δύσκολο με δεδομένη την απουσία του Χάλαντ, αλλά τουλάχιστον οι άδειες κερκίδες και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που στοίχισε την ισοπαλία στους «Οράνιε» στο Μαυροβούνιο, τους δίνουν ελπίδες.

Υπό κανονικές συνθήκες, πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που δεν ξέρουν και δεν θέλουν να παίζουν για την ισοπαλία. Η απουσία του κόσμου είναι ένα μείον αναφορικά με τον ρυθμό του αγώνα, αλλά και πάλι, η υποχρέωση των Νορβηγών να κυνηγήσουν το γκολ, οδηγεί αβίαστα σε σενάρια «over». To δε συνδυαστικό στοίχημα MatchCombo να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν περισσότερα από τρία τέρματα (Over 3.5) το συναντάμε στο 3.05 φορές στην Stoiximan.

Η δε μεγάλη ελπίδα των Νορβηγών για σκοράρισμα είναι ο Μοχάμεντ Ελιονούσι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα κόντρα στο Μαυροβούνιο, αλλά βρήκε δίχτυα και προχθές κόντρα στην Λετονία, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε με υπόδειξη του VAR σαν οφσάιντ. Η απόδοση του Ελιονούσι να σκοράρει και στο Ρότερνταμ είναι στο 5.00 στην Stoiximan.

Το δεύτερο παιχνίδι που σίγουρα αξίζει να δεις, μπορεί να μην έχει απτό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά εξ ορισμού αποτελεί την μεγαλύτερη κόντρα του πλανήτη και φυσικά μιλάμε για την αναμέτρηση Αργεντινή – Βραζιλία που θα διεξαχθεί στην πόλη του Σαν Χουάν, στον βορρά της Αργεντινής, η οποία θα είναι και πιο φορτισμένη μετά τα τραγελαφικά σκηνικά με την εισβολή της Βραζιλιάνικης αστυνομίας για να συλλάβει τους παίκτες της Αργεντινής τον περασμένο μήνα.

Ο Μέσι μπορεί να μην ξεκίνησε κόντρα στην Ουρουγουάη, αλλά πλέον προπονείται κανονικά και επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην ενδεκάδα κόντρα στη Βραζιλία. Τα στατιστικά του Μέσι εναντίον της Βραζιλίας δεν είναι σπουδαία, καθώς μετράει συνολικά 5 νίκες και 6 ήττες σε 13 αναμετρήσεις, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει 6 γκολ εναντίον της Σελεσάο. Βέβαια αυτό συμβαίνει ότι σκοράρει σχεδόν κάθε δύο παιχνίδια, οπότε το 2.60 που δίνει η Stoiximan να σκοράρει ο Μέσι είναι μια χαρά απόδοση.

Και επειδή το βαθμολογικό κίνητρο για την Αργεντινή είναι πιο ισχυρό και το περιβάλλον στο Σαν Χουάν εντελώς ανοίκειο στους Βραζιλιάνους, φαντάζει ακόμη καλύτερο το MatchCombo σενάριο, όχι μόνο να σκοράρει ο Μέσι, αλλά παράλληλα να κερδίσει το ματς η Αργεντινή, συνδυασμός που έχει απόδοση 3.95 στην Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ