Βέλγιο και Γαλλία στο 3.60

Βέλγιο και Γαλλία στο 3.60

Οι προτάσεις του Stoiximaview...

Ματς από το Βέλγιο αλλά και την πρεμιέρα της Γαλλίας, προτείνει το Stoiximaview.

Κλαμπ Μπριζ – Σερκλ Μπριζ, (21:45): Νωρίς-νωρίς έπεσε φέτος το ντέρμπι της πόλης του Μπριζ, στο οποίο εδρεύουν οι δύο ομάδες. Η περυσινή πρωταθλήτρια, Κλαμπ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Σερκλ, ενώ η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ της. Σε συνολικά 94 παιχνίδια, οι γηπεδούχοι έχουν 66 νίκες, οι φιλοξενούμενοι έχουν 13, ενώ 15 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει χάσει στα τελευταία 11 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας, έχοντας 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη της Σερκλ Μπριζ ήταν το 2013!

Κλαμπ Μπριζ – Σερκλ Μπριζ, (21:45): Με πολύ ζόρι και… ιδρώτα ήρθε η πρώτη φετινή νίκη για την Κλαμπ Μπριζ. Μετά τη γκέλα της πρεμιέρας με την Έουπεν (2- 2), η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ πήρε το πρώτο τρίποντο, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ. Η νεοφώτιστη της έβαλε δύσκολα και χρειάστηκε ένα γκολ του Σομπόλ στο 84’ για να έρθει το διπλό. Έτσι, έφτασε τους 4β., όντας μόλις στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κορτράικ.

Κλαμπ Μπριζ – Σερκλ Μπριζ, (21:45): Πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα έχει κάνει με τη σειρά της η Σερκλ Μπριζ. Η έτερη ομάδα της πόλης μπήκε στον φετινό μαραθώνιο με το δεξί, νικώντας 1-0 εκτός έδρας την Μπίρσχοτ. Στο παιχνίδι που ακολούθησε με τη Λέουβεν, δεν είχε τόσο καλή εικόνα, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Έχει και αυτή 4β., ισοβαθμώντας με την συμπολίτισσά της στη βαθμολογία.

Η Κλαμπ Μπριζ προφανώς και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αυτό αποτυπώνεται και στις τιμές του άσου στο στοίχημα. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, αλλά επειδή μιλάμε για τοπικό ντέρμπι, συν το γεγονός ότι δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη, δεν θα «σκοτώσει» την αντίπαλό της. Πάμε στοίχημα με «1 και +3 γκολ χάντικαπ στη Σερκλ Μπριζ» σε απόδοση 2.12 ( Stoiximan ).

Μονακό – Ναντ: Το λες και τίμιο…

Μονακό – Ναντ (22:00): Αρχίζει ένα ακόμη πρωτάθλημα της Ευρώπης και επί της ουσίας το πρώτο από τα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα! Ο λόγος για το πρωτάθλημα της Γαλλίας, τη Ligue 1, και εμείς έχουμε προγνωστικά στοιχήματος για αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με τη Ligue 1 η οποία αρχίζει απόψε και το πρωτάθλημα ξεκινά με την αναμέτρηση της Μονακό απέναντι στη Ναντ.

Δύο ομάδες οι οποίες στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχαν εντελώς αντίθετες πορείες. Η Μονακό πέρσι δεν είχε ξεκινήσει και τόσο καλά, αλλά ιδιαίτερα στο δεύτερο γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Για αυτό άλλωστε και κατάφερε να τερματίσει και στην 3η θέση της βαθμολογίας και να είναι τώρα στα προκριματικά των ομίλων του Champions League.

Μπήκε στη… μάχη των επίσημων αγώνων πριν από λίγα 24ωρα, παίζοντας εκτός έδρας απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Ματς στο οποίο οι Γάλλοι έδειξαν τη δυναμική τους και πήραν τη νίκη με 2-0.

Τώρα όμως έχουν να δώσει την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και στην 1η αγωνιστική υποδέχεται η Μονακό τη Ναντ στο γήπεδό της. Μία Ναντ η οποία πέρσι έσωσε την παρτίδα μέσω των μπαράζ. Έφτασε κοντά στον υποβιβασμό, αλλά μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο της παραμονής στο μπαράζ με την Τουλούζ. Εκτός έδρας νίκησε με 2-1 και ακόμη μετρούσε το προβάδισμα των εκτός έδρας γκολ, αφού ναι μεν ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0, αλλά μέτρησαν τα δύο γκολ εκτός έδρας και έτσι παρέμεινε στη Ligue 1.

Μονακό – Ναντ (22:00): Στην αναμέτρηση αυτή εμείς θα στηριχτούμε στο στοίχημα στη δυναμική της Μονακό. Έδειξε και στον αγώνα της Ευρώπης πως είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε, λοιπόν, τη νίκη της ΜΟνακό και το over 1.5 γκολ αγώνα, σε μία τίμια απόδοση και συγκεκριμένα στο 1.70 ( Stoiximan ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ