Άρωμα Euro και Βραζιλία!

Η δυάδα του Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα...

Δύο ματς προτείνει για σήμερα το Stoiximaview , με έναν αγώνα Εθνικών ομάδων και έναν από πρωτάθλημα Βραζιλίας…

Πολωνία – Ρωσία (19:00): Τα πράγματα είναι απλά πλέον, έχουμε σε λίγες ημέρες Euro και οι Εθνικές ομάδες είναι αυτές οι οποίες αρχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας στα προγνωστικά στοιχήματος.

Έχουν μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για το Euro και στο πλαίσιο αυτής αρχίζουν και τα φιλικά τους ματς.

Δυνατό παιχνίδι έχουμε ανάμεσα σε Πολωνία και Ρωσία, δύο ομάδες οι οποίες θα δώσουν το «παρών» στο Euro σε λίγες ημέρες! Τώρα παίζουν μεταξύ τους και είναι από τα δυνατά φιλικά της ημέρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων.

Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο φιλικό ματς στο οποίο θα αποφύγουμε το σημείο αγώνα. Άλλωστε είναι ένα φιλικό και όπως είναι λογικό δεν υπάρχουν σκοπιμότητες. Οι προπονητές θέλουν να κάνουν τις δοκιμές τους και μέχρι εκεί. Δεν υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα για να πει κανείς πως θα πέσουν και… κορμιά!

Για αυτό και θα προχωρήσουμε στο στοίχημα με τα γκολ του αγώνα.

Πολωνία – Ρωσία (19:00): Αυτό το οποίο θα κυνηγήσουμε είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το γκολ/γκολ το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80 και μπορούμε να πούμε πως είναι μία καλή απόδοση για φιλικό αγώνα. Έχοντας μάλιστα και δύο ομάδες οι οποίες είναι καλές στην επιθετική τους γραμμή. Βγάζουν γκολ και αυτό ελπίζουμε να κάνουν και τώρα. Γκολ/γκολ στο ματς λοιπόν, σε απόδοση 1.80.

Σαν Μάρκος – Ουνιόν Σαν Φελίπε: Παράδοση και δυσκολία

Primera B’ Χιλής, Σαν Μάρκος – Ουνιόν Σαν Φελίπε (21:30): Η παράδοση, για όσους της ρίχνετε μία ματιά στο στοίχημα, είναι στο 5-2-2. Επίσης, στα περισσότερα παιχνίδια τους δεν μπαίνουν πολλά γκολ. Τα περισσότερα, για την ακρίβεια, είναι στο Ng. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν μοιρασμένες αποδόσεις.

Δεν έχει μπει καλά η Σαν Μάρκος στο πρωτάθλημα και έχει 7 βαθμούς με 2-1-3 και 6-8 γκολ. Βέβαια, και οι 3 ήττες είναι σερί στα τελευταία παιχνίδια. Το 1-0 από τη Κοκίμπο Ουνίδο, το 2-1 από τη Ντεπόρτες Τεμούκο και το 3-0 από τη Σαντιάγκο Μόρνινγκ. Τελευταία νίκη της ήταν το 2-1 επί της Ντεπόρτες Ικίκε στις 25/4.

Η Ουνιόν Σαν Φελίπε είναι στους 8 βαθμούς με 2-2-3 και 6-10 γκολ. Δεν μπήκε καλά (3 σερί ήττες), αλλά το έστρωσε στην πορεία. Νίκησε 2-1 τη Σαν Λουίς εκτός, έφερε 0-0 με Κομπρελόα και Ουνιβερσιτάδ ντε Κοσνεψιόν και νίκησε 1-0 την περασμένη εβδομάδα τη Ντεπόρτες Σάντα Κρουζ.

Primera B’ Χιλής, Σαν Μάρκος – Ουνιόν Σαν Φελίπε (21:30): Θα πάμε με την παράδοση εδώ, αλλά και με το ότι στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Πάμε στοίχημα με το No goal στο 1,83. Καλό είναι, ακόμη καλύτερο αν περάσει κιόλας.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από