Με ψηλά το κεφάλι στην Αγγλία, με… κάψα στην Ισπανία!

Με ψηλά το κεφάλι στην Αγγλία, με… κάψα στην Ισπανία!

Οι επιλογές του Stoiximaview για το σημερινό στοίχημα...

Δύο αγώνες έχει επιλέξει, μεταξύ άλλων, το Stoiximaview για το σημερινό δελτίο στο στοίχημα! Πάμε στοίχημα με αναμετρήσεις από την Αγγλία και την Premier League, αλλά και τη Segunda Division της Ισπανίας!

Premier League, Νιουκάστλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20.00): Αδιάφορο φινάλε στη σεζόν και για τις δύο, που ωστόσο δεν ψάχνουν να βρουν θετικά μέσα σε δύο τελείως διαφορετικές σεζόν. Η Νιουκάστλ έχει σωθεί μαθηματικά και επικεντρώνεται στην αλλαγή του αγωνιστικού της προφίλ με αποτέλεσμα να γίνεται αρκετά όμορφη στο μάτι. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε από τη Σίτι, πράγμα αναμενόμενο, από την άλλη όμως πέτυχε 3 γκολ (3-4), κάτι το οποίο για τα δεδομένα της δείχνει σπάνιο. Το τελευταίο διάστημα, αν και δεν έχει κίνητρο, παρουσιάζεται τρομερά ορεξάτη, σκοράρει με άνεση και θέλει να κλείσει με θετικό πρόσωπο.

Premier League, Νιουκάστλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20.00): Για την Σέφιλντ το να διορθώσει την εικόνα της σε μια χρονιά που… βούλιαξε και θα τερματίσει τελευταία μοιάζει απίθανο. Όμως, αντικειμενικά, παρά τις τρανταχτές αδυναμίες της σε κερδίζει με το φιλότιμό της. Την Κυριακή ξέρανε 0-1 την Έβερτον που καιγόταν για νίκη. Το γκολ ήρθε από τον 17χρονο Τζέμπισον, που σημείωσε το πρώτο του στην Premier στην 2η συμμετοχή του. Είναι δεδομένο, πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα το βάλουν κάτω ούτε και στο “St.James’Park”. Θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, απέναντι στην ανώτερη και επίσης χαλαρή Νιουκάστλ. Οι γηπεδούχοι έχοντας και περισσότερες μέρες ξεκούρασης είναι σε θέση να φτάσουν στη νίκη. Μάλιστα, αφού μιλάμε για χαλαρό παιχνίδι έχει λογική το Combo Bet 1 & Over 1.5 στο 2.10.

Segunda Division, Λογρονιές-Φουενλαμπράδα (20.00): Εδώ οι γηπεδούχοι καίγονται για την παραμονή. Η Λογρονιές, τρεις στροφές πριν το τέλος, βρίσκεται στο όριο της ζώνης και θέλει μόνο τη νίκη αφού στη συνέχεια όλα δείχνουν πως θα βρει ομάδες που επίσης θα έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Η ερώτηση είναι “μπορεί να νικήσει”; Δύσκολο! Είναι εδώ και πέντε ματς χωρίς νίκη και το χειρότερο όλων είναι πως όταν κάτι της στραβώνει δύσκολα μπορεί να επιστρέψει. Το τελευταίο διάστημα ζορίζεται πάρα πολύ επιθετικά. Ακόμη και στο γήπεδό της έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ σε δέκα ματς, ενώ δέχτηκε 13!

Segunda Division, Λογρονιές-Φουενλαμπράδα (20.00): Η Φουενλαμπράδα δείχνει να έχει τραβήξει χειρόφρενο. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και περιμένει το φινάλε της σεζόν, που δεν την άφησε να πλησιάσει προς την άνοδο. Αρκετές δοκιμές στα τελευταία ματς και γενικότερα χαλαρή διάθεση. Αντικειμενικά, θα ζοριστεί αρκετά απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται, αλλά από την άλλη δεν είναι καλύτερη και πνίγεται στο άγχος. Πάμε στοίχημα με το G/G που παίζει σε πολύ καλές τιμές.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ