Ευκαιρίες σε Γαλλία και Αργεντινή!

Ευκαιρίες σε Γαλλία και Αργεντινή!

Καθαρά Δευτέρα με στοίχημα και το Stoiximaview, προτείνει...

Ένα ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και ένα από την Αργεντινή, προτείνει για σήμερα το stoiximaview.gr …

Ligue 2, Καέν-Χάβρη (21:45): Η εικόνα τους, κυρίως, είναι εκείνο το στοιχείο που τις κάνει να μην νιώθουν άνετες. Στον πρώτο γύρο η Καέν είχε κάνει «διπλό» με ανατροπή στο τέλος με γκολ από τους Κορτ (76’) και Μπαμού (πέναλτι στο 85’). Απλώς το καταγράφουμε και αυτό για το στοίχημα.

Για τα προγνωστικά στοιχήματος δεν υπάρχει φαβορί και προσφέρονται οι δύο αποδόσεις νίκες σχεδόν στα ίδια. Χωρίς νίκη για 3 ματς (0-1-2) και με μόλις μία (1-0 τη Νιόρ, 13/2) σε 12 αγώνες, βρίσκεται η Καέν. Απολογισμός που είναι λογικό να τη βάλει σε μπελάδες. Τη… σώζει κυρίως το γεγονός ότι έχει φέρει αρκετές ισοπαλίες (5) σε αυτό το διάστημα. Τελευταίο ματς ήταν το 1-0 από τη Νανσί και πιο πριν το 2-0 από την Παρί.

Είναι στη 13η θέση με 34 βαθμούς (8-10 10, 27- 34 γκολ), στο +6 από τη 18η Πο και τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Αυτό είναι που θέλει να αποφύγει. Αυτό θέλει να αποφύγει και η Χάβρη που είναι ακριβώς στα ίδια. Έχει κι εκείνη 34 βαθμούς με 8-10-10 και 22-32 γκολ και μετράει δύο σερί ήττες με 2-0 από Γκρενόμπλ και Πο. Προηγουμένως, βέβαια, είχε πάρει ανάσα με τις 2 νίκες και τις 5 ισοπαλίες.

Έχει κάνει τις… ζημιές της εκτός έδρας, όπου μετράει 5 «διπλά» (5-3-6, 12-19 γκολ). Φυσικά, έχει σοβαρό θέμα με το γκολ και πρέπει να το λύσει. Ligue 2, Καέν-Χάβρη (21:45): Μαζί και οι δύο έχουν σκοράρει 49 γκολ (27+22), σχεδόν όσα η Οσέρ και η Κλερμόν, λιγότερα από την Τουλούζ. Έχουν θέμα μπροστά και σκοράρουν με δυσκολία και σε αυτό θα πατήσουμε. Πάμε στοίχημα με την επιλογή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1,75.

Ροσάριο Σέντραλ – Άρσεναλ Σαραντί: Έχει την έδρα για επιστροφή στις νίκες!

Ροσάριο Σέντραλ – Άρσεναλ Σαραντί (00:15): Δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Ρασίνγκ την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 1-0, παρότι το πάλεψε το ματς. Είχε ένταση το παιχνίδι και δεν βρήκε ρυθμό, καθώς τα φάουλ ήταν πολλά. Δέχθηκε το γκολ στο 64′ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Έχει μια νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές μέχρι στιγμής και το ρόστερ της δεν είναι για τόσο μικρή συγκομιδή. Μπορεί σαφώς καλύτερα, ειδικά στην έδρα της όπου στηρίζει πάρα πολλά, μιας και οι τέσσερις βαθμοί έχουν έρθει στο «Χιγάντε Δε Αρογίτο». Χτύπησε και δεν υπολογίζεται ο καλός στόπερ Άβιλα.

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Σαραντί, η οποία μετράει 4/4 ήττες μέχρι στιγμής, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Εστουδιάντες και γνώρισε την… συντριβή με 0-5.

Έκανε πολύ άσχημο ξεκίνημα στο ματς, βρέθηκε να χάνει από το 3ο λεπτό, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το 0-2 ήρθε στο 17′. Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά με το τρίτο γκολ που δέχθηκε στο 43′. Στο δεύτερο ήρθαν άλλα δύο γκολ για το τελικό 0-5. O κόουτς Ρονδίνα είναι στα… σχοινιά, αλλά δηλώνει σίγουρος ότι μπορεί η ομάδα του να αντιστρέψει την κατάσταση.

Η Ροσάριο στηρίζει πολλά στην έδρα της, σκοράρει με άνεση, αλλά θα πρέπει να προσέξει την άμυνα της. Η Σαραντί πάει από το κακό στο χειρότερο, δεν σκοράρει και έχει πολλά προβλήματα. Πάμε στοίχημα με τον άσο σε απόδοση 2.20.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ