Ο πρωταθλητής μπροστά στο μεγαλειώδες 39-0

Ο πρωταθλητής μπροστά στο μεγαλειώδες 39-0

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (21/01) στις 17:30 στο «Μ. Μερκούρη» για τη 13η αγωνιστική της Volleyleague με πρωταρχικό του στόχο να διευρύνει στο 39-0 το νικηφόρο σερί του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του!

Την Πέμπτη (17/01) ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ πανηγύρισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του CEV Cup επικρατώντας στο κλειστό του Ρέντη με 3-1 της Μπουγιουκσεχίρ. Τέσσερα περίπου 24ωρα μετά, αύριο Δευτέρα (21/01) η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τον «αιώνιο» αντίπαλο, θέλοντας να διευρύνει στο 39-0(!) το νικηφόρο σερί τους σε βάρος των Πράσινων, που στον αγώνα του πρώτου γύρου στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη τους κοίταξε κατάματα (2-3 σετ).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό της… επανεκκίνησης, για τη 13η αγωνιστική της Volleyleague και φυσικά μοναδικός στόχος είναι να ντουμπλάρουν τις νίκες τους σε βάρος το Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν και να διευρύνουν στο 41-0 το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, αλλά και στο 39-0 σε βάρος των «πράσινων» σε επίπεδο ερασιτέχνη. Οι Πειραιώτες τρέχουν επιπλέουν ένα ρεκόρ 26-1, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ Ανδρών, το οποίο ξεκίνησε να «τρέχει» από τις 8 Μαΐου του 2010 και θέλουν να πετύχουν την 41ή νίκη σε 61 αγώνες επί του αντιπάλου τους, από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων. Να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός με 18 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

«Πάνοπλος» θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, αφού η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα το απόγευμα του Σαββάτου και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αποτελούν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ