Μάχη «αιωνίων» στο Μετς με φόντο τον τελικό

Μάχη «αιωνίων» στο Μετς με φόντο τον τελικό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μάχονται για δεύτερη φορά στην ημιτελική σειρά, στο Μετς, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες, ενώ οι «πράσινες» θέλουν να ισοφαρίσουν.

Τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς αντιμετωπίζει, την Τετάρτη (9/4) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, για τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη (3-2) στο πρώτο ματς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αντιμετωπίζουν και πάλι τις «πράσινες», αυτή τη φορά στην έδρα τους, για τον δεύτερο ημιτελικό της Volley League, με στόχο το «διπλό», το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στη φάση των τελικών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Κέρδισαν το δικαίωμα για δύο κακές βραδιές, τώρα ας κερδίσουν το πρωτάθλημα…

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 2. Υπενθυμίζεται ότι η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας, καθώς είχε καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ