Μιτσέλι: «Αφιερώνουμε το τρόπαιο στην Εμμανουηλίδου»

Μιτσέλι: «Αφιερώνουμε το τρόπαιο στην Εμμανουηλίδου»

Ο Λορέντζο Μιτσέλι μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ Γυναικών, αναφέροντας πως το αφιερώνει στην Εμμανοηλίδου που τραυματίστηκε.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ακόμα ένα Κύπελλο στην πλούσια ιστορία του, επικρατώντας στον τελικό του Πανιωνίου με 3-2 σετ.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι μίλησε για την πορεία των παικτριών του, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στη Μελίνα Εμμανουηλίδου που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μιτσέλι:

«Έχουμε ακόμη έναν τίτλο, τον σημαντικότερο. Θα δουλέψουμε μαζί γι’ αυτόν. Για το πρωτάθλημα, το οποίο δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε τα προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι χάσαμε στον πέμπτο τελικό. Δεν έχω να πω άσχημη κουβέντα γι’ αυτή την ομάδα όμως. Έχουμε χάσει τρεις αγώνες σε 44 συνολικά.

Ο χαρακτήρας του συλλόγου, ο τρόπος με τον οποίο κερδίζουμε, είναι πάντα εδώ. Το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε τελικούς. Δεν είμαστε ανίκητοι, αλλά πρέπει να είμαστε πάντα εκεί και να διεκδικούμε τρόπαια. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή να βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο.

Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλές αθλήτριες, που έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλό. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ο τραυματισμός της Εμμανουηλίδου. Της αφιερώνουμε το τρόπαιο, το οποίο αφιερώνω και στην οικογένειά μου που ζει μακριά μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ