Γκαρντίνι: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά – Πετύχαμε τον στόχο μας»

Γκαρντίνι: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά – Πετύχαμε τον στόχο μας»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού/ONEX, Αντρέα Γκαρντίνι, μετά τη σπουδαία πρόκριση των Ερυθρόλευκων στο CEV Champions League.

Ο Ολυμπιακός/ONEX πήρε νέα «καθαρή» νίκη με 3-0 απέναντι στην Κορόνα Μπράσοβ στο κλειστό του Ρέντη και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των ομίλων του CEV Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, Αντρέα Γκαρντίνι, μίλησε για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του, τονίζοντας πως ο πρώτος στόχος επετεύχθη.

Διαβάστε επίσης: Το «σκοτώσαμε το παιχνίδι» του Μεντιλίμπαρ, το «mea culpa», η νοοτροπία και η προειδοποίηση προς όλους…

Όσα είπε ο Γκαρντίνι:

«Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πετύχαμε το στόχο που είχαμε. Είμαστε στους ομίλους και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, είμαι περήφανος για τα παιδιά! Δεν ήταν εύκολο, γιατί μέσα στην προετοιμασία μας παίζαμε προκριματικά.

Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως, από το πως παίξαμε στο δεύτερο μέρος του δεύτερου σετ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, γιατί η φάση των ομίλων είναι δύσκολη. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ