Γκαρντίνι: «Το τελευταίο βήμα για τους ομίλους του CEV Champions League»

Γκαρντίνι: «Το τελευταίο βήμα για τους ομίλους του CEV Champions League»

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη ρεβάνς με την Κορόνα Μπράσοφ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League

Την Τρίτη (22/10) στις 19:00 (COSMOTE SPORT 8HD), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ υποδέχεται την Κορόνα Μπράσοφ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League και χρειάζεται δύο σετ, για την είσοδο στα «αστέρια», στη φάση των ομίλων, για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στο 5Χ5: Το τρελό σερί της Λιόν (vids)

Ο Ιταλός κόουτς των «ερυθρόλευκων» νταμπλούχων Ελλάδας, Αντρέα Γκαρντίνι, δήλωσε: «Σημαντικό ματς και καθόλου εύκολο. Ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει. Θέλουμε την πρόκριση. Και οι δύο ομάδες θα είναι συγκεντρωμένες σε αυτό. Θα είναι περίπλοκο ματς και σημαντικό για τον σύλλογό μας, για αυτό θέλω να δω τους παίκτες μου να παλεύουν πόντο με πόντο για την πρόκριση, μέχρι την τελευταία στιγμή».

Από την πλευρά του, ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος του Θρύλου, Αλεν Παγένκ, υπογράμμισε: «Αύριο, το ματς με τη ρουμανική ομάδα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς είναι το τελευταίο βήμα για να προκριθούμε στους ομίλους του CEV Champions League. Σίγουρα, εμείς πάμε για τη νίκη, είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει. Ελπίζω, να έρθουν αρκετοί φίλαθλοί μας να μας υποστηρίξουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ