Στο Μπράσοφ ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κόντρα στην Κορόνα

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην «μάχη» του τρίτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League κόντρα στην Κορόνα Μπράσοφ με το ζευγάρι να ξεκινάει στην Ρουμανία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται, από το βράδυ της Τρίτη (15/10), στο Μπράσοφ, όπου αύριο, αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα, για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο το πρώτο βήμα για την είσοδο στα «αστέρια», στη φάση των ομίλων.

Το ζευγάρι θα ξεκινήσει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Ρουμανία, στο κλειστό «Dumitru Popescu Colibasi» με τον επαναληπτικό να είναι στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι δηλώσεις των Γκαρντίνι και Κουμεντάκης:

Αντρέα Γκαρντίνι: «Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για το CEV Champions League. Είναι ένας ακόμα αγώνας, ξεκινάμε εκτός έδρας, μακριά από το σπίτι μας. Πάντα ένα εκτός έδρας ματς είναι πιο περίπλοκο. Ειδικά, μετά την επιστροφή μας από το μεγάλο ταξίδι στο Λας Πάλμας. Είχαμε λίγες ημέρες να προετοιμαστούμε. Προσπαθούμε να έχουμε πίσω κάποιους παίκτες μας, η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Τα έχουμε πάει αρκετά καλά μέχρι τώρα, κάναμε δύο πάρα πολύ καλά παιχνίδια με τη Λας Πάλμας, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Σίγουρα, θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω, να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας και να επιστρέψουμε με τη νίκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από