Στη Νορβηγία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται για τη ρεβάνς της φάσης των «64» του CEV Challenge Cup, απέναντι στη Ράνταμπεργκ στη Νορβηγία.

Στη Νορβηγία συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (16/10) στις 20:00, αντιμετωπίζει τη Ράνταμπεργκ, για τη ρεβάνς της φάσης των «64» του CEV Challenge Cup.

Μετά την άνετη επικράτηση (3-0) στο πρώτο ματς των «64» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», τα κορίτσια του Λορέντζο Μιτσέλι αγωνίζονται στη Νότια Νορβηγία, όπου χρειάζονται δύο κερδισμένα σετ κόντρα στη Ράνταμπεργκ, για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τη φάση των «32» του CEV Challenge Cup.

Διαβάστε επίσης: O Guardian επέλεξε Κωστούλα και Καρέτσα στη λίστα με τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου (pics)

Να σημειωθεί, ότι το Σάββατο (19/10) το βράδυ (20:30), οι «ερυθρόλευκες» κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Volley League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Μίλωνα, για τη 1η αγωνιστική.

Λορέντζο Μιτσέλι: «Πρέπει να κρατήσουμε το επίπεδο συγκέντρωσης μας. Σίγουρα, είναι σημαντικό τι κάναμε στο γήπεδο μας, όμως πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και τον πρώτο στόχο που πετύχαμε. Επίσης, το Σάββατο ξεκινάμε το πρωτάθλημα, αλλά θα επιστρέψουμε αργά την Πέμπτη, δεν μπορούμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα όπως θέλουμε».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Το προηγούμενο ματς με την ομάδα τη Νορβηγία το κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ξέρουμε, ότι πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο. Είμαι σίγουρη ότι η αντίπαλος θα είναι πιο ανταγωνιστική εκεί, στο δικό της γήπεδο. Είμαστε έτοιμες να παίξουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από