Ξεκίνημα στην σεζόν για τον Ολυμπιακό με Ράνταμπεργκ

Στην ιστορική σεζόν των 100 χρόνων μπαίνει την Πέμπτη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, υποδεχόμενη τη Ράνταμπεργκ στις 19:00 για τον πρώτο γύρο του Challenge Cup.

Στην ιστορική αγωνιστική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων, «μπαίνει» και επίσημα η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (10/10), αρχίζοντας το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ξεκίνημα για την ομάδα βόλεϊ των γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στις 19:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» τη νορβηγική Ράνταμπεργκ για τους «64» του Challenge Cup και ψάχνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει και της ρεβάνς.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε πως: «Είναι το πρώτο παιχνίδι. Είναι η ώρα να δείξουμε στο κοινό τη νέα μας ομάδα. Όπως είναι λογικό, είμαστε ακόμα σε επίπεδο προετοιμασίας, σε μία φάση που προσπαθούμε να εντάξουμε τις νέες αθλήτριες στο σύστημά μας και, σίγουρα, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα.

Δεν είμαστε έτοιμοι για το επίπεδο του βόλεϊ που θέλουμε να παίξουμε μέσα στη χρονιά, είναι λογικό αυτό. Τώρα ξεκινάμε… Θα είναι ένα ματς που πρέπει να δείξουμε το επίπεδό μας, έστω κι αυτό που βρισκόμαστε τώρα. Θέλουμε τη νίκη, θα τα δώσουμε όλα».

Η Μαριαλένα Αρτακιανού συμπλήρωσε πως: «Καινούργια χρονιά, με νέα, αλλά και γνώριμα πρόσωπα. Φέτος, είναι τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού κι όλοι θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους και πιο συγκεκριμένα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αύριο, έχουμε πρεμιέρα με ένα ευρωπαϊκό ματς μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και, μέρα με τη μέρα, δενόμαστε όλο και περισσότερο. Τα παιχνίδια είναι πολλά, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε τη στήριξή του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από