Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-0: Στο ρελαντί οι «πράσινες» έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-0: Στο ρελαντί οι «πράσινες» έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενο φάση του CEV Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ Σόφια στον πρώτο αγώνα για την 2η φάση του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Οι πράσινες είχαν εύκολο έργο και επικράτησαν με 3-0 της βουλγαρικής ομάδας, κάνοντας παράλληλα και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου στις 18:00 στη Βουλγαρία, όπου οι παίκτριες του Παναθηναϊκού καλούνται να τελειώσουν το έργο τους, παίρνοντας και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο (φιλικό) τεστ του Μεντιλίμπαρ, η δοκιμή του Γιαζιτσί, όσοι «ψάχνουν» ευκαιρίες και το ρεπό

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι και έτσι στο πρώτο σετ ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε από νωρίς διαφορά ασφαλείας. Μάλιστα κατάφερε να το πάρει με χαρακτηριστική άνεση επικρατώντας των αντιπάλων του με 25-7.

Κατάφεραν και το πήραν με 25-7 και δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε και έκλεισε με σκορ 25-16.

Στο τρίτο σετ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας προσπάθησε να παρουσιάσει μία μορφή αντίστασης, ωστόσο πάλι ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και έκλεισε το ματς με 25-16.

Τα σετ 3-0: 25-7, 25-16, 25-16

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ