Κρίσιμη «μάχη» με τη Λας Πάλμας στο Ρέντη

Κρίσιμη «μάχη» με τη Λας Πάλμας στο Ρέντη

Έτοιμη να υποδεχθεί την ισπανική Λας Πάλμας είναι η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ONEX, για τον 2ο προκριματικό του CEV Champions League.

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, την Τετάρτη (2/10), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, η οποία ρίχνεται στη «μάχη» του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ισχυρή Λας Πάλμας, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 19:00 (COSMOTE SPORT 9HD), για το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου των προκριματικών του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Μαρέσκα: Παύεται για έναν μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη ότι θα τον σκοτώσει!

Κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας, με τον Θρύλο να θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, μια βδομάδα μετά, στα Κανάρια Νησιά.

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ (πρωταθλήτρια Ελβετίας)-Μπράσοφ (πρωταθλήτρια Ρουμανίας), με «φόντο» μια θέση στη φάση των ομίλων.

Δηλώσεις:

Αντρέα Γκαρντίνι: «Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League, με μια πολύ… περίπλοκη ομάδα. H Λας Πάλμας είναι ομάδα υψηλού επιπέδου! Παίζει πολύ καλό βόλεϊ, με υψηλό ρυθμό. Εχουμε ακόμα κάποια προβλήματα, προσπαθούμε να τα λύσουμε. Σε δύο αγώνες πρέπει να πάρουμε το εισιτήριό μας, για να συνεχίσουμε, οπότε περιμένουμε μια σκληρή μάχη στην έδρα μας αύριο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ