Τζιάβρας: «Κρίσιμο ματς με τη Λας Πάλμας, θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου»

Τζιάβρας: «Κρίσιμο ματς με τη Λας Πάλμας, θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου»

Ο διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού ONEX, Δημήτρης Τζιάβρας, μίλησε για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων με τη Λας Πάλμας στο κλειστό του Ρέντη (02/10, 19:00).

Για την κρίσιμη πρώτη «μάχη» της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ με τη Λας Πάλμας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Τετάρτη (2/10, 19:00), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League, μίλησε ο Δημήτρης Τζιάβρας.

Ο διεθνής λίμπερο των «ερυθρόλευκων» νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Της Μπράγκα τα παιδιά: Δεν είναι μόνο ο Όρτα και ο Μπρούμα…

«Την Τετάρτη, παίζουμε ένα κρίσιμο ματς, η Λας Πάλμας είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ξέρουμε. Την τελευταία βδομάδα, ετοιμαζόμαστε κάθε μέρα για αυτό τον αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και στους ομίλους. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, γιατί και είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς, αλλά θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια».

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ (πρωταθλήτρια Ελβετίας)-Μπράσοφ (πρωταθλήτρια Ρουμανίας), με «φόντο» μια θέση στη φάση των ομίλων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ