Στη Ζιράτ με «χρυσό» συμβόλαιο ο Στερν, πάει για «μπαμ» με Ατανασίεβιτς ο Ολυμπιακός (vid)

Στη Ζιράτ με «χρυσό» συμβόλαιο ο Στερν, πάει για «μπαμ» με Ατανασίεβιτς ο Ολυμπιακός (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τόνσεκ Στερν ετοιμάζει βαλίτσες για Άγκυρα ώστε να συνεχίσει στη Ζιράτ, με τον Ολυμπιακό να στρέφεται στην περίπτωση του Σέρβου διαγώνιου, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς.

Ο Τόνσεκ Στερν αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στην Ζιράτ, η οποία του έχει καταθέσει μια πολύ μεγάλη πρόταση και έτσι ετοιμάζεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Τουρκίας, παρά την πολύ καλή πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν το «μπαμ» με έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να μεταγραφεί στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες μία αρκετά υψηλή πρόταση στον 28χρονο διεθνή Σλοβένο διαγώνιο, που τελικά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό την Τουρκία αποδεχόμενος την ασυναγώνιστη πρόταση που του έγινε.

Ο Στερν προέρχεται από ασύλληπτες εμφανίσεις στο VNL όπως και στο Ολυμπιακό Τουρνουά βόλεϊ όντας καταλυτικός παράγοντας στην ιστορική πορεία της Σλοβενίας μέχρι τα προημιτελικά.

Η περίπτωση του Ατανασίεβιτς εξεταζόταν σοβαρά εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως ο Σέρβος με το σπουδαίο βιογραφικό έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις προκειμένου να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ