«Μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν (vids)

«Μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν (vids)

Οι Ερυθρόλευκοι αντικαθιστούν τον Σαλβαντόρ Ιντάλγκο με τον πολύπειρο και ικανότατο Καναδό Τζον Γκόρντον Πέριν.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τον 39χρονο ακραίο.

Ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και κατέκτησε τέσσερις τίτλους: Το Challenge Cup του 2023, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2023, 2024) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2024). Μια πετυχημένη συνεργασία, η οποία όμως δεν θα συνεχιστεί περαιτέρω για δύο λόγους. Αφενός λόγω της ηλικίας του Σαλβαντόρ Ιντάλγκο (39 ετών), αφετέρου λόγω της επιθυμίας της διοίκησης, αλλά και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ του πειραϊκού συλλόγου για αναβάθμιση στη θέση του ακραίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αντρέα Γκαρντίνι, επιθυμούσε κάτι καλύτερο για τη θέση του ακραίου και η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε τα πάντα για να φέρει στο μεγάλο λιμάνι έναν από τους καλύτερους του είδους, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Καναδό, Τζον Γκόρντον Πέριν. Ενας πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης, ο οποίος τα έχει βρει με τους Πειραιώτες και απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ο Τζον Γκόρντον Πέριν, ο οποίος είναι 34 ετών και έχει ύψος 2.02 μ., έχει τεράστια εμπειρία και η απόκτησή του χωρίς καμία αμφιβολία αναβαθμίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού κα τον δυναμώνει πολύ στη θέση του ακραίου. Ένας παίκτης με «βαρύ» βιογραφικό, αφού έχει «πλούσιες» παραστάσεις σε Ρωσία (Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, Ουράλ και Μπελογκόριε, με την οποία κατέκτησε Challenge Cup), Πολωνία (Ρεσόβια), Ιταλία (Πιατσέντσα, Βερόνα) και Τουρκία (Αρκάς – Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, Χάλκμπανκ – Κατέκτησε το νταμπλ).

Ο Πέριν είναι εξαιρετικός στην επίθεση και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά του, αλλά και για τη δυναμική του στο μπλοκ, ενώ είναι πολύ καλός και στην υποδοχή.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ