Oλυμπιακός: Για το 2-1, με τον Μίλωνα στο Ρέντη

Oλυμπιακός: Για το 2-1, με τον Μίλωνα στο Ρέντη

O Oλυμπιακός υποδέχεται αύριο (18/3,17:00) τον Μίλωνα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για τον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό του πρωταθλήματος της Volley League

Τον Μίλωνα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, την Καθαρά Δευτέρα (18/3) στις 17:00 (EPT 3), για τον τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Volley League.

Μετά την ήττα (3-0) στη δεύτερη «μάχη» στη Νέα Σμύρνη, οι ερυθρόλευκοι δίνουν τον τρίτο ημιτελικό στην έδρα τους, όπου στοχεύουν στη νίκη επί του Μίλωνα, για να κάνουν το 2-1 στη σειρά και συνάμα, ένα ακόμα βήμα προς τους τελικούς της Volley League.

Διαβάστε επίσης: Η «ερυθρόλευκη» πρόκριση από άλλη… οπτική: Η βιντεοκλήση με Μαρινάκη και η προθέρμανση του Τζολάκη στους διαδρόμους του γηπέδου (vid)

Δηλώσεις:

Αλεν Παγένκ: «Η ημιτελική φάση είναι ισόπαλη 1-1 και τώρα, παίζουμε ξανά στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα στη σειρά με τον Μίλωνα. Αυτό σημαίνει, ότι θέλουμε να έχουμε καλό σερβίς, ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να επιτεθεί με γρήγορες μπάλες, ενώ το μπλοκ μας, μαζί με την άμυνα, μπορεί να κάνει καλή δουλειά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ