Ροζελάρε – Ολυμπιακός 0-3: Πάτησαν τους Βέλγους και έμειναν «ζωντανοί» για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι

Ροζελάρε – Ολυμπιακός 0-3: Πάτησαν τους Βέλγους και έμειναν «ζωντανοί» για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με το άνετο 3-0 σετ επί της Ροζελάρε στο Βέλγιο, παίρνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Champions League.

Μετά την εμφατική νίκη με 3-1 σετ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις καταφέρνοντας να πάρει μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη αυτή την φορά κόντρα στην Ροζελάρε με 3-0 σετ, μένοντας έτσι «ζωντανός» στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε άψογος στο σερβις του, ήταν εξαιρετικός στην υποδοχή του κάνοντας έτσι πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Τον κράτησαν Βεργέτης, Τσαγκαράκης, το «καθάρισε» ο Γερεμέγεφ

Στην αρχή του αγώνα οι Βέλγοι μπήκαν καλύτερα και διατηρούσαν το προβάδισμα μέχρι το 11-11. Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του σετ και έφτασε στην κατάκτηση του με 25-27.
Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, μπήκαν μπροστά όπως και στο πρώτο σετ, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν ξανά ψύχραιμος τελειώνοντας το σετ με 21-25, παίρνοντας έτσι ισχυρό προβάδισμα.
Το τρίτο σετ δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα δύο, μιας και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να το μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία φτάνοντας στο άνετο 3-0 και στην νίκη με 12-25.

Τα σετ: 25-27, 21-25, 12-25

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ