Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Πήρε το ντέρμπι των γυναικών ο Παναθηναϊκός – Δεν κέρδισε τον αθέμιτο ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Πήρε το ντέρμπι των γυναικών ο Παναθηναϊκός – Δεν κέρδισε τον αθέμιτο ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Α1 γυναικών στο βόλεϊ, επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στο tie break. Δεν κατάφερε να κερδίσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α1 Volley League των γυναικών επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο tie break (21-25, 25,15, 25,19, 19-25 και 15-13).

Στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του «Μετς», οι «πράσινες», με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας ωστόσο μόνο 2 πόντους, καθώς οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να πάρουν δύο σετ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Β’ – Διαγόρας 1-0: Ο Ελ Αραμπί «καθάρισε», ο Ρίτσαρντς έρχεται…

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ μέχρι το τέλος, αφού τα κορίτσια του Παναθηναϊκού μπόρεσαν να σφραγίσουν τη νίκη με την Άτκινσον, η οποία ήταν εξαιρετική με 27 πόντους.

Για τον Ολυμπιακό η Μλεΐνκοβα ήταν καθοριστική με 23 πόντους, ενώ η Νίζετιχ κράτησε την ομάδα σε κρίσιμες στιγμές, τόσο επιθετικά όσα και με τις άμυνές της.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε σε ένα πολύ κλειστό πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, να επικρατήσει με 25-21 και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι, έβγαλε γρήγορα αντίδραση και μπόρεσε να πάρει με αρκετή ευκολία το δεύτερο σετ με 25-15, αφού βρισκόταν στο +7, ήδη από το 13-6.

Στο 3ο σετ ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο σκορ μέχρι και το 16-13 υπέρ του Παναθηναϊκού, όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι «πράσινες» ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στην ανατροπή με 2-1 σετ, παίρνοντας το τρίτο με 25-19.

Οι «Ερυθρόλευκες» με εκπληκτική εμφάνιση στο 4ο σετ, κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στο tie break, αφού ισοφάρισαν σε 2-2 σετ, με 19-25 στο τέταρτο σετ.

Στο tie break οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά, πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 9-5 στο σκορ. Οι φιλοξενούμενες έβγαλαν αντίδραση, μείωσαν στο πόντο 2 φορές (11-10 & 12-11), όμως ο Παναθηναϊκός ξέφυγε ξανά με 13-11. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 14-13, όμως η Άτκινσον τελείωσε το παιχνίδι, δίνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Όσο δεν επεμβαίνουν οι αρμόδιοι (Βρούτσης και Χατζηδάκης) στις καταγγελίες που είχε κάνει ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να παλεύει κόντρα σε όλους και σε όλα, έχοντας να αντιμετωπίσει και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 3η θέση με 8 βαθμούς.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ