Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική της Volley League γυναικών, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε άδειες κερκίδες, λόγω τιμωρίας των «πρασίνων».
Παράλληλα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το τρίποντο στην έδρα του ΑΠ. Πεύκων.
Διαβάστε επίσης: Nίκη των Κινγκς, του θετικού Βεζένκοφ, επί των Θάντερ (105-98) – Πήραν το… ντέρμπι με τους Σανς οι Λέικερς (119-122)
Το πρόγραμμα του Σαββάτου:
- Γυμναστήριο Μετς, 17.00: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου)
- Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης – Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil (Διαιτητές: Δανιηλίδου, Μούζουλας)
- Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 – Α.Ο. Θήρας (Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μαυράκης)
- Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Π.Α.Ο.Κ. (Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Μαυρίδης)
- Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος – Α.Σ.Π. Θέτις (Διαιτητές: Βελώνης, Γεωργάκη)
- Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Ε.Κ. (Διαιτητές: Μάλφας, Γεωργιάδης Στ.)
Βαθμολογία:
- ΑΕΚ 8
- Ολυμπιακός 8
- Θέτις 7
- ΑΟ Θήρας 6
- Μαρκόπουλο 6
- Παναθηναϊκός 6
- Ηλυσιακός 4
- Αρης 4
- ΠΑΟΚ 2
- Απολλώνιος 2
- ΑΠ Πευκών 1
- Λαμία 0