Χέμπαρ Πάζαρντζικ – Ολυμπιακός 3-1

Χέμπαρ Πάζαρντζικ – Ολυμπιακός 3-1

Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε τα γνωστά του στάνταρ και ηττήθηκε 3-1 από τη Χέμπαρ Πάζαρντζικ στη Βουλγαρία, με την πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League να κρίνεται στον Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 (26-24, 25-18, 20-25, 25-23) σετ από τη Χέμπαρ Πάζαρντζικ στη Βουλγαρία στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν καλή απόδοση και επέτρεψαν από νωρίς στους γηπεδούχους να πάρουν τα ηνία. Στη συνέχεια προσπάθησαν για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το παιχνίδι (αν εξαιρέσουμε τα μέσα του δευτέρου σετ) ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο. Ωστόσο οι Βούλγαροι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη. Φυσικά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (10/11) στον Ρέντη οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν εκ νέου.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Στο πρώτο σετ η Χέμπαρ Πάζαρτζικ έλεγχε τον ρυθμό και κρατούσε μια μικρή διαφορά μην επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να πλησιάζει. Στη συνέχεια όμως οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους καταφέρνοντας να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Όχι όμως για πολύ καθώς οι Βούλγαροι έκαναν νέα ανατροπή και έκαναν το 1-0 με 26-24.

Αν η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο σετ καταφέρνοντας να έχει ένα ισχνό προβάδισμα δεν μπόρεσε να δείξει διάρκεια. Από το 14-13 όπου προηγήθηκαν οι Βούλγαροι, επέβαλλαν ολοκληρωτικά το παιχνίδι τους, με τους Ερυθρόλευκους να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Έτσι το 2-0 ήρθε φυσιολογικά μετά το 25-18.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός βελτίωσε την εικόνα του σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη πηγαίνοντας πόντο-πόντο, με τους Ερυθρόλευκους όμως να έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Κάτι που διατήρησαν μέχρι το τέλος, μειώνοντας σε 2-1 στα σετ (20-25).

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη προσπάθησαν να ξεκινήσουν δυναμικά στο τέταρτο σετ, για να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες είχαν στο ματς. Οι Βούλγαροι κατάφεραν να χτίσουν μια μικρή διαφορά, όμως ο Ολυμπιακός έκανε την έσχατη προσπάθεια ισοφαρίζοντας σε 23-23. Οι γηπεδούχοι κράτησαν την ψυχραιμία και έκαναν το 25-23 που διαμόρφωσε το 3-1 και τους έδωσε τη νίκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ