Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022 η Πολυνοπούλου

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022 η Πολυνοπούλου

Το συμβόλαιο της με το γυνακείο τμήμα βόλει του ΠΑΟΚ ανανέωσε η Ιωάννα Πολυνοπούλου.

Στον ΠΑΟΚ για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο θα συνεχίσει η Ιωάννα Πολυνοπούλου. Όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά, οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία Ελληνίδα κεντρικό να «σφραγίζει» την παραμονή της στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ιωάννα Πολυνοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Ελληνίδα κεντρικός, διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πλέον στο παλμαρέ της την περήφανη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά. Ευχαριστώ τον κ. Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Η περσινή σεζόν, παρότι μας δυσκόλεψαν οι συγκυρίες, κύλησε ιδανικά στο τέλος με την κατάκτηση του κυπέλλου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα μας προσπάθεια. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, να μπορέσουμε να αγωνιζόμαστε υπό φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς διακοπές, και η ομάδα μου να βρεθεί ξανά στην κορυφή!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ