Τσιτσιπάς – Φις 0-2: Κατώτερος του Γάλλου ο Στέφανος – Έμεινε εκτός 4άδας στη Βασιλεία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός ημιτελικών του τουρνουά της Βασιλείας καθώς γνώρισε την ήττα από τον Αρτούρ Φις με 2-0 σετ (6-7(5), 3-6).

Νέα πικρή ήττα και αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ από τον Γάλλο Αρτούρ Φις και να μένει εκτός ημιτελικών του τουρνουά της Βασιλείας.

Ο 20χρονος Γάλλος ήταν ανώτερος του Τσιτσιπά σε όλα τα σημεία του αγώνα και πήρε τη 2η νίκη του σε δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Τσιτσιπά.

Διαβάστε επίσης: Το «τρελό» μπάσκετ της Μπάγερν: Οι 100+ πόντοι, οι «killers» της περιφέρειας και όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός (vids)

Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο τενίστες στο πρώτο σετ, με τον Φις να φτάνει πρώτος σε break point στο 3-2, ωστόσο ο Στέφνος το «έσβησε» για να διατηρήσει το σερβίς του για το 3-3. Ο Τσιτσιπάς έσωσε δύο σετ μπολ στο 5-4 του πρώτου σετ και προηγήθηκε 4-3 στο τάι-μπρέικ, αλλά στη συνέχεια ο Φις πήρε τρεις διαδοχικούς κρίσιμους πόντους και έφτασε στο 7-5, κατακτώντας το σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο νεαρός Γάλλος εκμεταλλεύθηκε ένα κακό service game του Τσιτσιπά, έκανε break και προηγήθηκε 3-2, για να κλείσει το ματς με νέο break (6-3) και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους τέσσερις καλύτερους της διοργάνωσης.

Τα σετ: 6-7(5), 3-6

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από