Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά (0-2)

Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά (0-2)

Κατώτερος των περιστάσεων ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ηττήθηκε από τον Γίρι Λεχέτσκα με 2-0 σετ για τα προημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Αμβέρσας, καθώς ηττήθηκε από τον Γίρι Λεχέτσκα με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, με τον Τσέχο να αποδεικνύεται ψυχραιμότερος στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και να παίρνει τη νίκη, που του έδωσε και την πρόκριση για τα ημιτελικά του βέλγικου τουρνουά (ATP 250).

Διαβάστε επίσης: «Πάνοπλη» η Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό: Παίζουν Λάρκιν και Οτούρου

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι στο πρώτο σετ μέχρι το 3-3, όταν ο Τσέχος πίεσε τον Τσιτσιπά και κατάφερε να του κάνει μπρέικ για το 4-3. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Γίρι Λεχέτσκα μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Έλληνα τενίστα στο πρώτο γκέιμ, με τον Τσέχο λίγο αργότερα να φτάνει στο 4-2. Ο Στέφανος προσπάθησε να πάρει πίσω το μπρέικ, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Λεχέτσκα να κάνει το 6-4 και το 2-0 στα σετ.

Ο Τσιτσιπάς υποτάχθηκε στον φορμαρισμένο Τσέχο, με τον Λεχέτσκα να συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά της Αμβέρσας, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ