«Λύγισε» τον Μένσικ και προκρίθηκε στην 4άδα της Σανγκάης ο Τζόκοβιτς (1-2)

«Λύγισε» τον Μένσικ και προκρίθηκε στην 4άδα της Σανγκάης ο Τζόκοβιτς (1-2)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-1 σετ (6-7(3), 6-1, 6-4) του Γιακούμπ Μένσικ στα προημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάη και προκρίθηκε στους «4».

Ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο. 4 στον κόσμο) και ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτς (Νο. 7) θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Masters 1000 στη Σαγκάη αφού κέρδισαν αντίστοιχα τον Τσέχο Γιακούμπ Μενσίκ (Νο. 65) με 6-7 (4-7) , 6-1, 6-4, και τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν (Νο. 66) με 6-3,6-4.

Ο Νόλε τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα απέναντι στον Μένσικ και χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, καθώς ο Τσέχος πήρε το πρώτο σετ στο tie break.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το έπος του Γουέμπλεϊ είναι η Νο 4 νίκη στην ιστορία της Εθνικής μας (vids)

Στη συνέχεια ο Σέρβος έκανε περίπατο στο δεύτερο σετ, κατακτώντας το με 6-1 για να ισοφαρίσει, ενώ στο τρίτο κάνοντας ένα break έφτασε στο 6-4 και στη νίκη που του έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάης για πρώτη φορά από το 2018.

Ο Φριτς θα έχει πολλά να κάνει αύριο (12/11) στον ημιτελικό κόντρα στον Σέρβο πρωταθλητή τον οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ σε εννέα μάχες που έδωσε. Η τελευταία αναμέτρηση έγινε τον Ιανουάριο στα προημιτελικά του Australian Open.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ