Τσιτσιπάς – Μίλερ 2-0: «Έκλεισε» το ραντεβού με τον Μεντβέντεφ στους «16» ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Μίλερ 2-0: «Έκλεισε» το ραντεβού με τον Μεντβέντεφ στους «16» ο Στέφανος

Με καθυστέρηση δύο ημερών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πήρε την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά της Σανγκάης επικρατώντας του Αλεξάντρ Μίλερ με 6-3, 7-5.

Την πρόκριση για τη φάση των «16» του Shanghai Masters, πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας του Αλεξάντρ Μίλερ με 2-0 σετ (6-3, 7-5).

Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να περιμένει δύο ημέρες να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, που αναβλήθηκε δύο φορές λόγω κακοκαιρίας, αλλά ήταν σοβαρός και πήρε την πρόκριση, έχοντας για «όπλο» του το καλό σερβίς.

Διαβάστε επίσης: Μπάμπης Κωστούλας: Το ανιψάκι του Φουστέρ και του Γιόβετιτς (vids)

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα στην αρχή, με τους δύο τενίστες να κρατάνε όλα τους τα σερβίς μέχρι το 3-3, ωστόσο ο Τσιτσιπάς έκανε ένα σερί 3-0 games για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ, εκμεταλλευόμενος τα 11 αβίαστα λάθη του αντιπάλου του.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε παρόμοια με το πρώτο με τους δυο τενίστες να ξεκινούν δυνατά πίσω από το σερβίς τους και με τον Τσιτσιπά στη συνέχεια να αναλαμβάνει τα ηνία, φτάνοντας μια ανάσα από το να κλείσει το ματς, σερβίροντας με το σκορ στο 5-2. Ο Μίλερ έδωσε μεγάλη μάχη, έμεινε ζωντανός και ισοφάρισε τελικά σε 5-5, αλλά ο Στέφανος πήρε τα δύο επόμενα games και «καθάρισε» την πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος πριν δύο ημέρες είχε επικρατήσει του Ματέο Αρνάλντι με 5-7, 6-4, 6-4, για ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά

Τα σετ: 6-3, 7-5

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ