Τσιτσιπάς: «Ο Χατζηνικολάου θα είναι ο προπονητής μου και την επόμενη σεζόν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το Τουρνουά στην Σανγκάη και ξεκαθάρισε ο Χατζηνικολάου θα παραμείνει προπονητής του και την επόμενη χρονιά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Tennis TV και ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου θα παραμείνει προπονητής του και τον επόμενο χρόνο.

«Είναι ο προπονητής μου για το υπόλοιπο της σεζόν και για τη νέα χρονιά, το έχουμε αποφασίσει. Δεν θα αλλάξει αυτό για την ώρα, έχω πάρει αυτή την απόφαση. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για να είναι δίπλα μου» είπε ο 26χρονος πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ποιος θα σηκώσει την κούπα στο Βελιγράδι; Οι αποδόσεις «κλείδωσαν» πριν το τζάμπολ – Τι γίνεται με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Για συνέχεια και για την απόσταση που έχει από την πρώτη οκτάδα του Race που θα πάει στο Τορίνο, δήλωσε: «Είναι μόνο ένα τουρνουά Masters (γέλια). Τα πάντα μπορούν να συμβούν τις υπόλοιπες πέντε εβδομάδες. Πρέπει απλά να έρθουν στο σωστό timing.

Δεν γίνεται να αρνηθώ ότι πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα, χωρίς αυτά μπορεί να μείνω εκτός ATP Finals. Aυτό που θέλω τώρα είναι να επιστρέψω, διότι δεν έχω αποδώσει και θέλω να επαναφέρω τις επόμενες εβδομάδες αυτές τις υπέροχες στιγμές που είχα στο παρελθόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από