«Κλείδωσε» η συμμετοχή της Ελλάδας στο United Cup του 2025 (vid)

«Κλείδωσε» η συμμετοχή της Ελλάδας στο United Cup του 2025 (vid)

Όπως το 2023 και το 2024, η Ελλάδα θα λάβει μέρος και στη διοργάνωση του 2025.

Τη συμμετοχή της Ελλάδας στο United Cup του 2025 επιβεβαίωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μέσω ανάρτησης στα social media. Η χώρα μας, όπως συνέβη το 2023 και το 2024, θα λάβει μέρος και στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Αυστραλία.

Η Ελλάδα, λόγω των υψηλών θέσεων που κατέχουν σε ATP και WTA οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αντίστοιχα, συμμετέχει κάθε χρόνο στο United Cup.  Το 2023 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και το 2024 μέχρι τα προημιτελικά.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα «βόμβα» για Σίτι – Κίνδυνος αποβολής από όλες τις διοργανώσεις

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα, όπως και οι υπόλοιπες χώρες που θα λάβουν μέρος, θα παραταχθεί έχοντας στη σύνθεσή της 3 άνδρες και 3 γυναίκες. Συνολικά το τουρνουά θα έχει 18 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε 6 ομίλους. Οι τρεις θα διεξαχθούν στο Περθ και οι άλλοι τρεις στο Σίδνεϊ. Στην επόμενη φάση θα περάσουν οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη. Τα τελικά του United Cup θα διεξαχθούν στο Σίδνεϊ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο τουρνουά του 2025, παρότι θα αρχίσει στις 27 Δεκεμβρίου του 2024. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 5/1/2025.

Δείτε την ανάρτηση του Τσιτσιπά:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ