Αποκάλυψε το λόγο που υποστηρίζει τη Τζένοα από μικρός ο Τσιτσιπάς

«Το έμβλημα της Τζένοα είναι εκπληκτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο γήπεδο της Τζένοα και «βάρεσε» μερικά σουτάκια, πριν από την σέντρα της αναμέτρησης με τη Ρόμα, για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Μάλιστα, μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του στην ιταλική πόλη, αφού σε συνέντευξή του στην κάμερα του «DAZN» αποκάλυψε τον λόγο που η Τζένοα αποτελεί την ποδοσφαιρική του αγάπη από παιδική ηλικία.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι πιθανότητες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League- Τα ποσοστά για τα νοκ άουτ αλλά και την «8άδα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υποστηρίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό την Τζένοα οπότε είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Έχουν από τους καλύτερους και πιο ενθουσιώδεις οπαδούς στην Ιταλία και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει με νόημα: Εάν σας έλεγα τι με έκανε να υποστηρίζω την Τζένοα, δεν θα με πιστεύατε. Ενώ ήμουν μικρός, έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με τον αδερφό μου, έπρεπε να επιλέξω μία ομάδα και είδα την Τζένοα, το έμβλημα του συλλόγου είναι εκπληκτικό.

Από τότε άρχισα να την στηρίζω. Εάν μου λέγατε τότε, ότι θα βρισκόμουν τώρα εδώ, στο γήπεδο της ομάδας που στηρίζω από μικρός, δεν θα σας πίστευα. Είμαι τυχερός που έχω παίξει τόσο καλό τένις ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ. Έπαιζα ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου μέχρι τα 12 χρόνια μου. Μετά από αυτή την ηλικία ερωτεύτηκα το τένις αλλά αγαπούσα πάντα το ποδόσφαιρο και ίσως να ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, οπότε αυτό το περιβάλλον μού είναι πολύ οικείο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από