Τζόκοβιτς: «Πλέον με ενδιαφέρουν μόνο τα Grand Slam και η εθνική ομάδα»

Τζόκοβιτς: «Πλέον με ενδιαφέρουν μόνο τα Grand Slam και η εθνική ομάδα»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του, αλλά και για το Davis Cup.

Η Σερβία είχε μια πολύ καλή μέρα απέναντι στην Ελλάδα για το Davis Cup, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επικρατεί με χαρακτηριστική άνεση του Γιάννη Ξυλά με 2-0 σετ.

Ο Σέρβος τενίστας αναφέρθηκε στον αγώνα του με τον συμπατριώτη μας, ενώ στάθηκε και στα ATP Finals τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι τα Grand Slam και οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς:

«Ακόμη δεν ξέρω σε ποια τουρνουά θα παίξω μετά τη Σαγκάη. Δεν είναι στόχος μου τα ATP Finals, έχω τελειώσει με αυτά τα τουρνουά, η προτεραιότητά μου είναι μόνο τα Grand Slam και η εθνική ομάδα».

Για τον Γιάννη Ξυλά: «Δεν γνώριζα τίποτα για εκείνον, δεν μπορέσαμε να βρούμε υλικό από αγώνες του. Στα πρώτα games ήθελα να καταλάβω το παιχνίδι του και ήμουν πολύ συγκεντρωμένος. Ήταν ένα άψογο ματς από εμένα».

Για το ότι η Σερβία απέχει μια νίκη από την παρουσία της στους αγώνες πρόκρισης του Φεβρουαρίου στα τελικά του Davis Cup: «Δεν χρειάζεται να πω πόσα σημαίνει για μένα να αγωνίζομαι για τη Σερβία. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Η αφοσίωσή μου τα λέει όλα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Ας κερδίσουμε εδώ και μετά θα πρέπει να κερδίσουμε και τον Φεβρουάριο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ