Ο Τζόκοβιτς έγραψε το 2-0 της Σερβίας επί της Ελλάδας στο Davis Cup

Ο Τζόκοβιτς έγραψε το 2-0 της Σερβίας επί της Ελλάδας στο Davis Cup

Μόλις σε 45 λεπτά ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 2-0 του Γιάννη Ξυλά και πέρασε στην επόμενη φάση του Davis Cup.

O Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε σε μόλις 45 λεπτά το εμπόδιο του Γιάννη Ξυλά (Νο770 στην παγκόσμια κατάταξη) και χάρισε στη Σερβία τη δεύτερη νίκη (2-0) επί της Ελλάδας στο World Group 1 του Davis Cup, με τους αγώνες να διεξάγονται στο Βελιγράδι.

Ο Σέρβος τενίστας και «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Παρίσι επικράτησε με 6-0, 6-1 του Έλληνα, που θα έχει να… θυμάται ότι πήρε ένα γκέιμ από τον σπουδαίο Τζόκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής θα αρχίσει στις 14.00 με τη διεξαγωγή του διπλού ανάμεσα στους Πέτρο Τσιτσιπά και Δημήτρη Αζωΐδη με αντιπάλους τους Τζόκοβιτς και Μετζέντοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες θα προκριθεί στους qualifiers και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του 2025, ενώ η ηττημένη θα αγωνιστεί τον Φεβρουάριο στα playoff του World Group I του Davis Cup.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Σερβία είχε γράψει το 1-0 με τη νίκη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-3, 6-3 επί του Αριστοτέλη Θάνου (Νο713 στην παγκόσμια κατάταξη).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ