Τζόκοβιτς: «Δεν θα χαλαρώσουμε απέναντι στην Ελλάδα»

Τζόκοβιτς: «Δεν θα χαλαρώσουμε απέναντι στην Ελλάδα»

Στις αναμετρήσεις της Σερβίας με την Ελλάδα για το Davis Cup αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα την Παρασκευή (14/9) και το Σάββατο (15/9) στο πλαίσιο του World Group I του Davis Cup.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στην απουσία του Στέφανου Τσιτσιπά από τους αγώνες λόγω τραυματισμού, τόνισε όμως πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν θα είναι χαλαροί απέναντι στους αντιπάλους τους.

Οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς:

Για το τουρνουά και τους αγώνες με την Ελλάδα: «Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου, λόγω της έντασης των συναισθημάτων, είναι κάτι για το οποίο είμαι πιο περήφανος. Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά είναι σημαντικό οι νέοι τενίστες να αισθάνονται επίσης την κουλτούρα και το πνεύμα της εθνικής ομάδας. Έχουμε σπουδαίους νεαρούς που σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι σημαντικό να νιώθουμε ότι ανήκουμε στην ομάδα και στο εθνόσημο που φοράμε στη φανέλα. Αν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι εδώ, δεν θα χαλαρώσουμε».

Για το ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα αγωνιστεί εντός της χώρας του: «Η τελευταία φορά που έπαιξα εδώ ήταν πριν από επτά χρόνια στη σάλα Πιονίρ. Μπορεί να ξαναπαίξουμε εντός έδρας τον Φεβρουάριο, οπότε όλα εξαρτώνται από την κλήρωση και τα αποτελέσματα που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ανάλογα με τη μορφή και το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τα επόμενα χρόνια, ίσως είναι η τελευταία μου φορά μπροστά στο σέρβικο κοινό στο Davis Cup, οπότε θέλω να το απολαύσω. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει να μας δει, μου λείπει να παίζω στο σπίτι, είναι διαφορετικό όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου στον πιο σημαντικό αγώνα στο τένις».

Για το τι γνωρίζει για τους Έλληνες παίκτες που θα αντιμετωπίσουν: «Δεν τους ξέρω εκτός από τον Πέτρο Τσιτσιπά, τον αδερφό του Στέφανου, τον ξέρω, είδα ένα-δυο διπλούς αγώνες που έπαιξε. Αυτό ήταν, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τους άλλους παίκτες, ο Βίκτορ Τροΐτσκι (ο τεχνικός της Σερβίας) και το επιτελείο δουλεύουν πάνω σε αυτό, θα παρακολουθήσουμε την προπόνησή τους, ίσως να δούμε κάποια βασικά πράγματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ