Χατζηνικολάου: «Να το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες»

Χατζηνικολάου: «Να το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τις αναμετρήσεις της Εθνικής με την Σερβία για το World Group I του Davis Cup.

Στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια με την πανίσχυρη Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς για το World Group I του Davis Cup βρίσκεται η Εθνική ομάδα.

Η γαλανόλευκη, η οποία ταξίδεψε στο Βελιγράδι χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, θα παραταχθεί με τους Αριστοτέλη Θάνο, Γιάννη Ξυλά, Δημήτρη Αζωίδη και Πέτρο Τσιτσιπά. Εκτός από τον Στέφανο, δεν υπολογίζεται επίσης ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Χατζηνικολάου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το έργο της ομάδας του είναι πολύ δύσκολο, αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του θα παραταχθούν με στόχο να απολαύσουν τα παιχνίδια και να κερδίσουν εμπειρίες.

«Εμείς είμαστε χωρίς τον Στέφανο, που έχει πρόβλημα στην πλάτη, κατά συνέπεια θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες, ανέφερε και πρόσθεσε: «Φυσικά, η Σερβία είναι το μεγάλο φαβορί και το δικό μας πλάνο είναι να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακο. Δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα, διότι έχουμε στη διάθεσή νέους παίκτες με καλύτερο ranking κοντά στο Νο700».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή της Σερβίας εκτός από τον Νόβακ Τζόκοβιτς είναι επίσης οι Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Ντούσαν Λάγιοβτις και Χαμάντ Μετζέντοβιτς, και ο 18χρονος Μάρκο Μακσίμοβιτς. Εκτός θα είναι ο Λάσλο Τζέρε λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ