Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ (1-2)

Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ (1-2)

Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα τενίστρια, που ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν για τους «16» του τουρνουά «Tiriac Foundation Trophy»,

Το πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ τα έδωσε όλα στο παιχνίδι με την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν για τους «16» του τουρνουά «Tiriac Foundation Trophy», που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η συμπατριώτισσά μας μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-2, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το παιχνίδι της, με την αντίπαλό της να γυρίζει τούμπα την αναμέτρηση και με 6-1, 6-2 να παίρνει τη νίκη – πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 4-1 και λίγο αργότερα έφτασε στο 6-2, με το οποίο έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ, όμως, άλλαξε άρδην η εικόνα του παιχνιδιού, με την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν να κάνει το 6-1 και να στέλνει τον αγώνα σε τρίτο σετ.

Εκεί οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 2-2, όταν η 30χρονη από το Βαντούζ του Λιχτενστάιν πήρε τέσσερα σερί γκέιμς και με 6-2 έφτασε στη νίκη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ