Το φιλί του Τσιτσιπά στην Μπαντόσα μετά από την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου ως ζευγάρι

Το φιλί του Τσιτσιπά στην Μπαντόσα μετά από την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου ως ζευγάρι

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα κατέκτησαν το φιλανθρωπικό event του US Open με το ζευγάρι να δίνει ένα ρομαντικό φιλί στη μέση του court μετά τη νίκη του.

Έντονος ήταν ο πανηγυρισμός του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα μετά από την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου ως ζευγάρι.

Οι… Tsitsidosa κατέκτησαν το φιλανθρωπικό event επίδειξης, US Open Mixed Madness, νικώντας στον τελικό το αμερικανικό δίδυμο της Αμάντα Ανισίμοβα και του Τέιλορ Φριτζ, νικώντας το με 6-3 για να έρθει η κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου: «Είμαι μαχητής – Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

«Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό. Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Από την πλευρά της η Ισπανίδα συμπλήρωσε: «έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε».

Στη συνέχεια οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ